Oprah is een heldin. Femke laat in haar ‘Ode aan Oprah’ weten waarom!

Hoewel het ruim veertig kaarsjes uit mogen blazen nog ver in de toekomst ligt, ik nog geen vijf kinderen heb en ik nog steeds meer te doen heb dan de hele dag tv kijken (ja echt!), is Oprah Winfrey echt mijn grote heldin. Op mijn 13e raakte ik verslaafd aan The Oprah Winfrey Show, die eigenlijk gericht is op huisvrouwen van middelbare leeftijd. Maar honestly: zelfs ik moest een traantje laten toen Oprah voor de laatste keer het podium verliet…

Waarom? Omdat Oprah laat zien wat Born to Lead écht betekent. ‘Born To Lead zijn’ betekent de controle durven nemen over je eigen leven: je hart volgen, je doel voor ogen houden, je passie koesteren, risico’s nemen, maar ook fouten durven te maken en tussendoor genieten van alles wat je meemaakt. En als iemand dit heeft verwezenlijkt is het Oprah Winfrey wel!

Daarnaast heeft ze ook altijd anderen proberen te motiveren om het beste uit hun leven te halen en altijd iedereen op het hart gedrukt: what you give is what you get. En daar geloof ik dan ook echt in. Het is jammer dat ik nu nooit meer bij haar in de zaal kan zitten, of misschien nog beter op De Bank waar ook de achterwerken van o.a. Robert Pattinson en Lady Gaga hebben gezeten, maar hé…you never know!

Liefs,

Femke

www.youniqueblog.blogspot.com