CG!’s nieuwe streetstyle blogger uit Antwerpen!

Hi,

Dit is dus mijn eerste blog voor CG!. Nogal spannend voor mij, maar ik heb mijn best gedaan !

Ik zal jullie wel al moeten teleurstellen, normaal zou ik een streetstyle blog uit Antwerpen maken. Maar aangezien ik de afgelopen weken vakantie had, en ik bijna heel de vakantie in Duinrell heb doorgebracht, was dat niet echt mogelijk. Toch heb ik 2 leuke mensen gespot in Rotterdam.

Dit is de allereerste fashiongirl die ik fotografeerde nogal spannend voor mij, want ik had best wel zenuwen om haar aan te spreken. Maar ze was erg vriendelijk, haar naam is Saar Vonk. Ze vertelde me dat ze het meest bij Zara, H&M, Bershka en River Island shopt.

Voor mij viel Saar erg op omdat haar look gewoon compleet was. Haar broek en truitje was de perfecte combi, en door de haar accessoires maakte ze de look helemaal af. Het was een zalige zonnige dag en ik vond dat deze look wel perfect was om het eerste zonnetje van het jaar te trotseren.

Dit is Zanaida Van Latesteijn. En zij shopt vooral bij Spoiled voor haar kleren en ze gaat bij Betsy Palmer op zoek naar schoenen.

Eerst en vooral vond ik haar kleedje (jurkje, red.) gewoon prachtig en toen zag ik haar schoenen waar ik meteen verliefd op werd. Ze had prachtige blokhakken die trouwens nu ook helemaal in de mode zijn. Zanaida was echt heel mooi gekleed.

En wat vinden jullie van deze 2 looks ?

Veel liefs, en misschien spot ik jullie wel binnenkort eens in Antwerpen !
Joika

Meer zin in deze blogs ? Volg mij dan ! dottielook.blogspot.com