Haar laatste blog 🙁

Lieve Cosmogirls, 

Alweer mijn laatste blog voor jullie :-(. Jammer, jammer, jammer. Maar wie weet komen we elkaar nog eens tegen. 

Met onwijs veel plezier heb ik mijn dagboek, vol met avonturen uit Istanbul en Ibiza, met jullie gedeeld. Wat is de tijd ook snel gegaan. Zeker als ik nu terugdenk aan mijn eerste weekje Istanbul. Alles was toen nieuw en onwennig, maar toch voelde ik me na twee weken al redelijk thuis.

Na de reisjes voor mijn modellenwerk kom ik altijd terug met een gevulde rugzak: ik word zelfstandiger, wereldwijzer, heb meer mensenkennis en mijn lust om avonturen te beleven wordt nog groter. Nu is dat ook het geval. Thanks to Istanbul!

De heerlijke koffietjes, mijn blogmomenten, het fijne zonnetje en de lieve meiden die ik heb leren kennen: het was allemaal zo leuk. Het absolute hoogtepunt (hmm, het zijn er stiekem twee): de sexy shoot voor Elele Magazine bij het zwembad. Het was een geweldige locatie met superleuke mensen en prachtig weer. Een beetje een droom.

Het tweede hoogtepunt: Nicolas Jaar en Oceanvs Orientalis @ Suma Beach. Als de shoot al als een kleine droom voelde, was deze dansavond met perfecte platen een sprookje. Als je de kans krijgt om naar Istanbul te gaan, ga naar een feestje op Suma Beach. De juiste woorden ontbreken om die sfeer te omschrijven *hearteyes*.

En daarna op naar Ibiza! Ondanks de korte periode tussen Istanbul en Ibiza (2,5 dag), heb ik onwijs genoten met een grote G. Te gekke feesten, goede vibes en veel perfecte plekken. Een must: huur een scooter en cross lekker het eiland over. Zo ontdek je veel mooie en verstopte spots.

Vanaf september gaat mijn agenda er compleet anders uitzien. Back to school! Mijn laatste jaartje – het afstudeerjaar – waar ik veel zin in heb. Gelukkig heb ik nog genoeg tijd om leuke opdrachten te doen, dus kom maar op! 😀 Maar nu eerst nog lekker twee weken genieten van Nederland. Het voelt alsof de vakantie nu pas echt begint.

Enjoy jullie laatste daagjes vakantie. Ik hoop dat jullie net zo’n onvergetelijke zomer hebben beleefd als ik en vergeet niet: Go on an adventure yourself!

Ga je me ontzettend missen? (Logisch 😉 ) Dan heb ik altijd mijn eigen blog waar je op kunt kijken: roesreport.nl. Check it out.

Bedankt voor het avontuur. Op naar de volgende! 

Peace and love,
Esmé