En tijd voor een update 😉

Helaaaaas! De optie in Parijs is off. Ze hebben gekozen voor één van de andere 10 (of meer) meisjes die voor deze shoot in optie staan. Ik had zin om weer eens in de stad l’amour te zijn (en om stiekem een dagje eerder terug naar huis te gaan ;-)). Maar inmiddels ben ik eraan gewend dat hele goede opties niet altijd door kunnen gaan. Gek genoeg went dat na een tijdje. Als je je ergens té erg op verheugt, is de teleurstelling des te groter. Dat heb ik nu wel geleerd.

Een casting wil niets zeggen over hoeveel kans je hebt op die job. Van de 10 castings die je hier doet, boek je er misschien eentje. I hear you thinking. Ja, zo weinig.

Het werk in Istanbul is nu heel slow. Hooguit 1 shoot per dag en dat verdeeld over 40 modellen. Reken maar uit: heel weinig kans op een opdracht dus. Daarom ben ik extra happy met de magazine shoots die ik wel gedaan heb :-).

Oja, oja: ik heb de foto’s van Elele Magazine gehad! En ze zijn heeeeel mooi geworden. Het magazine is nog niet officieel uit, dus ik mag de foto’s nog niet delen #bummer. Hopelijk volgende week *fingers crossed*.
 

 

Bikini foto’s maken voor op de site

Maandag had ik een callback (de klant wil je nog eens zien) voor een tv-reclame. Deze commercial wordt halverwege augustus gefilmd op het strand van een Turkse stad: Çe?me. Mijn eiland – zou dit een voorteken zijn?! 😉 Te vet: je moet dan zwemmen met een echt (!!!) paard in de zee. Uuuuh… Dat had ik nog niet op mijn bucketlist staan. De klant moet een keuze maken uit mij en twee anderen, dus het is heel spannend.

En toen werd ik ineens opgeroepen door de big boss van de agency om op kantoor te verschijnen. Lees: met spoed, want ik moest een taxi nemen in plaats van de benenwagen. Vol zenuwen kwam ik aan. 'Esmé, the clients really love you. Je hebt alles mee en ze vragen allemaal naar jou! Je hebt alleen een aantal jobs niet geboekt, omdat ze vinden dat je teveel haar hebt.'
 

@ the agency

Hij vroeg of ik iets met mijn haar zou willen doen, uitdunnen bijvoorbeeld. Geen haar op mijn hoofd (en dat zijn er klaarblijkelijk nogal wat ;-)) die er aan denkt om mijn haar uit te dunnen. Zonde! Ik ben blij met mijn haar en het is iets wat bij mij hoort.

Het weekend was ook een beetje crazy: de agency vertelde dat er oorlog is vanwege een aanslag door de IS. Er is veel politie in Istanbul om mogelijke aanslagen tegen te gaan. Dus nee, heel veilig voel ik me niet meer. 

Wat groot nieuws in Nederland is, lijkt hier als een lieveheersbeestje langs te vliegen. Mij is verteld: take care en blijf vooral in je buurtje. Ga niet naar drukke plekken zoals het Taksimplein. En dan te bedenken dat ik daar praktisch één straatje vanaf woon, fijn.

Alright, ik moet me klaarmaken voor een casting voor een jeansmerk. Ga er een topweek van maken en luister dan eens naar deze perfecte plaat om de summer mood erin te houden:

Lakechild – Diskostrand

Selamlar en veel liefs uit Istanbul.

Toedeloe,
-x- Esmé

P.S.: Crazy good nieuws. Ibiza is calling!!! Begin augustus zit ik met een vriendinnetje op dit prachtige eiland. O, yeah! Zon, zwemmen, strandfeesten en hippiemarkten. Kortom: heel veel genieten. Ik ga mooie foto’s voor jullie maken ;-).

 

Analoge camera gaat mee op pad

Sketching time

Mijn favoriete ontbijt

Yummm. Taart-time met een Nederlands vriendinnetje

Let’s go! Casting time

Boe! @ Caylak Café

Chillingsss