Meet CG!’s nieuwe blogger!

Hi lieve Cosmogirls! 😀
 
Eerst zal ik me even aan jullie voorstellen.
Ik ben Esmé. Ik heb…
 
– …een hoofd vol grootse ideeën;
– …de wil om non-stop te kamperen;
– …een kledingkast vol gekke hippie kleding (waar de helft van ligt te verstoffen);
– …een dosis liefde voor lieve mensen #aaaaah;
– …altijd de behoefte aan avontuur!
& ik kan gelukkig worden van kleine dingen. Denk aan een iPad ;-). Nee grapje, van een home made ontbijtje in de zon. 
 
Zo! Dat ben ik dus in een nutshell.
Wat ik ook helemaal bovenaan had kunnen zetten: 'Ik heb een beroep waar ik nog elke dag helemaal happy van word'.
Sinds mijn veertiende, piepjong dus, werk ik als model in het binnen- en buitenland. De grootste modesteden, NYC, Milaan, Londen en Parijs, waren mijn 'thuis' voor een aantal maanden per jaar. Imagine that: ik leefde dus uit een koffer. Bye-bye, volle kledingkast ;-).
 


Shoot in NYC

Twee keer heb ik de Fashion week wereldwijd gelopen. Wat houdt dat in? Heeeeel veel castings (lees: gemiddeld 15 per dag) in de dagen er voor, vliegen naar bovengenoemde steden, weinig slaap, stress en als beloning 10 minuutjes per show stralen op de catwalk.

Glamour UK, shoot in NYC.
Eén van de toffe jobs die me bij is gebleven, was een film voor Topshop. Ik vind het nog leuker om met film te werken dan fotografie, dus ik was tijdens deze klus helemaal in mijn element.
Pssst… Klik hier om het filmpje te kijken.
 
Drie jaar geleden ben ik begonnen aan mijn opleiding. En had ik een stuk minder tijd voor mijn modellenwerk. Volgend jaar ga ik weer back on tour, fulltime als model aan de slag. Yaaay!


ELLE België

Maar eerst ga ik de komende acht weken mijn spannendste avonturen vastleggen en deze deel ik wekelijks met jullie op mijn blog. Vandaag vertrek ik namelijk naar Istanbul voor een zomer lang modellenwerk

 
Vorige zomer ben ik gaan backpacken met als eindbestemming Istanbul. Het is een gi-gan-tische stad vol mooie pareltjes die het bezoeken waard zijn (deze pareltjes noem ik zeker nog in mijn komende blogs 😉 ). 
Lucky me, want dat ik er al een keer geweest ben, scheelt me deze zomer zeker ronddwaalsessies. Toch is deze stad nieuw voor me als modestad. Ik ben heel benieuwd wat Istanbul me gaat brengen.
 
Terwijl jullie dit lezen stap ik in het vliegtuig vanuit Schiphol, op weg naar het avontuur.
Ik ga de mooiste pareltjes herontdekken, de beste cookies eten, de liefste mensen ontmoeten en hopelijk heel veel toffe opdrachten doen. En dit alles wil ik natuurlijk graag met jullie delen.
 
Peace & love,
Esmé
 
PS: Ik heb een blog met een vriendin waar we home made recepten, reiservaringen en onze favo items delen. Nieuwsgierig? Check 'm hier, of op Instagram.