Droomeiland much?

Met een tas in ons hand, en een grote backpack op ons rug (inclusief een ‘dit-moet-je-echt-gezien-hebben’-lijstje) zijn we er echt helemaal klaar voor. Ibiza: here we come!

Op Schiphol werd ik gebeld door Max Models. De casting die ik vorige week had voor Marie Jo lingerie heb ik GEBOEKT 😀 (het is voor 99% zeker)!!!!! De vakantie kan niet beter beginnen.

Ik moest de knop nog omzetten van Istanbul naar Ibiza. Maar toen we eenmaal geland waren en ik de zon op mijn koppie voelde, besefte ik het: we zijn er echt. 

We namen de bus naar ons Airbnb huis, maar we werden te vroeg de bus uitgezet. Je zou denken dat een buschauffeur de weg wel kent. Niet dus. Toen er na een half uur nog geen taxi wilde stoppen (ze nemen de term 'siësta' iets té serieus), probeerden we het op een andere manier: liften. Tja, niet de meest veilige optie, maar we hadden beet. Een vriendelijke Spanjaard bracht ons netjes naar ons tijdelijke huis op Ibiza. Het avontuur kon beginnen.

Wat een week, wat een week. Vol met te gekke feesten, interessante etentjes, perfecte plekken, pool parties en stranddagjes.

We leerden al snel een leuke groep vrienden uit Venezuela kennen. Eén van hen kreeg het voor elkaar, vraag me niet hoe, om ons gratis bij één van de vetste clubs op Ibiza binnen te krijgen. We kwamen in een wereld vol craziness terecht: heel veel dansenden mensen, strandballen die door de lucht vlogen, een lichtshow en verklede performers die op auto’s in de lucht aan het dansen waren. Na afloop reden we met de jeep naar een villa: pool party it was.

Voor maandag hadden we een boat party geboekt. Onder het genot van muziek gingen we naar het eilandje Formentera. Dit eiland, een uur varen vanaf Ibiza, staat bekend om zijn gigantisch blauwe water. Helaas pakte het niet zo goed uit, want we werden allebei zeeziek. Dus veel moois heb ik onderweg niet gezien ;-).

Back to the fun things. Ik vertelde jullie vorige week al over Oceanvs Orientalis (de Turkse DJ). We mochten niet alleen gratis naar het feest, we werden ook nog uitgenodigd als zijn gasten voor een geweldig diner in Heart Ibiza. Op heerlijke klanken van Oceanvs Orientalis en Acid Pauli (uit Berlijn) dansten we the night away.

Als je wilt genieten van goede feesten en perfecte plekken, is Ibiza een echte aanrader. Je kunt het eiland op de scooter verkennen, zwemmen in kraakhelder water en luieren onder palmboompjes. Ibiza stond op mijn bucketlist, maar inmiddels kan ik ‘m afstrepen: mission accomplished.

Ciao Bella's! 

Liefs vanaf Ibiza,
Esmé

Pssst… Bekijk mijn vakantiefoto's hieronder: