En bye-bye Istanbul

Mijn laatste weekje Istanbul was aangebroken. En wat een bijzondere, verrassende en fijne laatste week was het.

Ik ontmoette een Turks model van de agency in Istanbul en we kwamen er al snel achter dat onze muzieksmaak flink matchte. Deze interesse bracht ons naar Nicolas Jaar op Suma Beach: een heel mooi strand dat ‘s avonds wordt omgetoverd tot een sprookjesland.

Eenmaal daar zagen we onze muziekheld op een soort circuspodium staan, verscholen tussen bomen, lampjes en versieringen. Het werd een avond vol leuke mensen, perfecte platen en heerlijke dansjes. Het leek wel een droom. Ik heb let-ter-lijk de hele avond gedanst. Mmmm. 

Geniet hier van een song van Nicolas Jaar en oordeel zelf: 

Nog nagenietend van het strandavontuur, stond mijn volgende avontuur al klaar: ik werd geboekt voor Elele Magazine!!!! Voor de tweede keer :-D. Dit keer voor een beauty shoot (it's all about the face and hair). Zie je nou, er bestaan best Turken die van mijn haar houden. Maar man man, wat een pittige dag was dat. Wat nou glitter en glamour: het werd een werkdag van 10:00 – 23:30 uur zonder avondeten… Het modellenwereldje gaat niet altijd over rozen 😉

Zaterdag vloog ik alweer naar huis. Heer-lijk. Ik had mega veel zin om mijn lieve vrienden weer te zien. Helaas heb ik nog geen tijd gehad om mijn familie te meeten. Ik rol namelijk van het ene naar het andere avontuur: Ibiza it is!

En ons eerste feest staat al op de planning. We staan op de gastenlijst van Oceanvs Orientals (een dj die na Nicolas Jaar @ Suma Beach optrad). Hoppa regel ik weer effe hoor. Hoe? Ik vroeg via zijn Facebook- pagina waar hij op Ibiza zou draaien, want dat had ik ergens gelezen. Toen kreeg ik als antwoord: 'Well, you can come as my guest'. Dat laat ik me natuurlijk geen twee keer zeggen.

Mijn favoriete nummer van Oceanvd Orientals: 

Ik heb nog iets voor jullie. Ein-de-lijk kan ik de foto’s van de Elele shoot, en van All Magazine laten zien. Check ze allemaal in de fotogalerij hieronder. 

Enne, misschien kan ik jullie binnenkort nog meer van mijn werk laten zien. Afgelopen maandag heb ik namelijk een casting voor Marie Jo gehad in Amsterdam. Dit is een pretty Belgisch lingeriemerk. De klant kwam speciaal voor mij vanuit Gent naar Nederland. De shoot is voor een videocampagne. Hopelijk hoor ik hier snel meer over. Fingers crossed!

Oké, ik ga snel verder met het inpakken van mijn Ibiza-koffer. Ik ben heel benieuwd wat voor avonturen het eiland ons gaat brengen. In ieder geval wat heerlijke zonnestraaltjes .

Geniet van jullie week en tot de volgende!
Toedeloe.

-x- Esmé