Ik heb al eens eerder in een blogbericht geschreven dat ik dol ben op kleding lenen van m’n moeder. Ten eerste omdat het meestal items zijn die ik niet zo vaak draag en ten tweede is het natuurlijk ideaal als je er zelf niet voor hoeft te betalen.

Een tijdje geleden waren mijn moeder en ik samen in Amsterdam en onze ogen vielen gelijk op dit geweldige vest van River Island. Toen ik op ’t prijskaartje keek realiseerde ik me dat al mijn geld op zou zijn als ik dit prachtige vest zou kopen, dus met pijn in m’n hart liet ik hem hangen.

Mijn moeder daarentegen vond het een geweldig vest en kocht hem gelijk. Natuurlijk hebben wij niet dezelfde maat maar ik vind het juist wel iets hebben, zo oversized. Ook kun je héerlijk wegkruipen in zo’n groot vest.

Ik heb hem gecombineerd met een simpele zwarte tregging en mijn docs. Comfortabeler kan volgens mij niet?

Het kleine tasje wat ik erbij draag heb ik afgelopen zomer in Ghana gekocht. Ik krijg er zó veel complimenten over en mensen zijn vaak teleurgesteld als ik vertel waar ik hem vandaan heb. Ik had hem graag ook in een groot formaat gehad voor mijn camera. Als jij toevallig weet waar ze zoiets verkopen, tell me!

Liefs,
Roos
http://www.laceandpearlsbyroos.com