BLOG: Eva over Girls love DJ’s!

Do girls love DJ’s?

Do girls love DJ’s?

Zaterdag was ik op een feest in Amsterdam, genaamd: Girls love DJ’s. Het was een leuk feest, omdat ik met een vriendin was en wij lekker gek deden (zoals gewoonlijk wanneer wij samen zijn).

Op dit feest draaide verschillende Nederlandse DJ’s: Mightyfools, Jaziah, Rubix en Aasgier & Nizzle. Maar goed, dit feest heet dus Girls love DJ’s. En dat was wel duidelijk… Want er waren zoveel meiden, in plaats van jongens!

Dus ik ging op internet zoeken en daaruit kwam dat 80% van de vrouwen een heel apart gevoel van binnen krijgt bij de gedachte en het zien van een DJ.

Zelf heb ik dit niet, nou ja.. af en toe staat er wel een hele fijne DJ achter de draaitafel.. Poeh! Maar de meeste DJ’s worden daar zo arrogant van! Al die aandacht die ze krijgen..

Gelukkig heb ik wel en paar lieve vrienden die ook wel eens optreden als DJ en die gedragen zich niet arrogant. Tenminste niet tegen mij.

Nou ben ik dus wel benieuwd.. Gaat jullie hartje ook (net zoals bij meerdere meiden) sneller kloppen bij de gedachte en het zien van een DJ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen