Hell yeah, LMFAO is klaar om Nederland te party rocken! Donderdag 1 maart in de uitverkochte Heineken Music Hall en Maandag 5 maart in het eveneens uitverkochte Paradiso aan de beurt voor de The Cherrytree Pop Alternative Tour. So Cosmogirls are you ready for LMFAO?

Dj’s Sky Blu & Redfoo vormen samen LMFAO, een duo dat absolute dansknallers weet te maken die het erg goed doen in het uitgaansleven. Iedereen kent wel de songs ‘I’m in Miami Bitch’, ‘I’m Sexy and I Know It’, ‘Champagne Showers’ en ‘Party Rock Anthem’.

Als je een avond je uitgaat, kun je er zeker van zijn dat je tenminste één liedje van LMFAO door de club speakers hoort knallen. Wegens succes is het concert, dat eerst in Tivoli zou plaatsvinden, naar de HMH verplaatst. Daardoor kwamen er extra kaartjes binnen. Deze waren al super snel uitverkocht. LMFAO is populair in binnen- én buitenland. Want dit is voor veel tieners het-concert-dat-je-gezien-moet-hebben-anders-heb-je-wat-gemist.

Iets minder leuk nieuws is dat Sky Blu een tijdje geleden een rugblessure opliep en in december werd er bij hem ook nog een drievoudige hernia geconstateerd. Sky kan er dus helaas 1 maart niet bij zijn, maar hij hoopt op 2 maart weer op volle kracht te zijn en zich te kunnen aansluiten bij de rest van de tour in Europa.

Maar niet getreurd, Redfoo wordt bijgestaan door zijn vrienden van The Quest Crew, DJ Air, Q Da Dance, Shuffle Bot, Nate & Furr en Charley Pearl, ook wel Redfoo & the Party Rock Crew. Met bovendien in het voorprogramma Far East Movement van ‘Like a G6’ en Colette Car. Put your animal pants on en dans, spring en zing maar lekker mee, ‘cause you’re sexy and you know it!

Liefs,

Ying