Vera over limited editions

Make-up is leuk, obviously. Als je make-up niet leuk vindt, dan komt dat nog wel. Zeker wanneer je de Limited Edition collecties en producten hebt ontdekt.

Dure merken als MAC, Dior en Chanel hebben ze, maar ook low-budgetmerken Essence en Catrice brengen regelmatig exclusieve collecties uit.

Wat zijn Limited Editions en waarom zijn ze zo leuk?
Limited Editions (voor het gemak kort ik deze af als LE’s) zijn producten, vaak in een collectie die slechts een bepaalde tijd te koop zijn. Zo’n collectie heeft vaak een thema, de verpakkingen zijn veranderd met een speciaal printje en de producten hebben andere kleuren dan de producten uit de normale collectie.

Dat is natuurlijk leuk omdat het specialer is! Sommige producten zijn heel snel uitverkocht en worden daarna veel duurder verkocht op Ebay en Marktplaats (kijk wel uit met make-up shoppen op deze sites, er is veel nep te vinden). Zo heb ik een mooie palette van Essence met mooie kleuren en goede pigmentatie en een hele grote Mineralize Skinfinish van MAC met Wonder Woman opdruk. Ze zijn heel mooi en… nu niet meer te koop.

Ik koop LE producten bij MAC en Make Up Store, maar de LE’s van Essence en Catrice, zijn een stuk betaalbaarder en zien er vaak ook erg leuk uit. De producten hebben vaak een apart gedeelte in het schap, en je herkent ze meestal omdat ze een specialere verpakking hebben.

Koop jij Limited Editions? Omdat je het leuk vind, of geef je er niet zoveel om?

Tot volgende week!
Liefs,
Vera