Hey girls!Na twee weken boordevol fashion, beauty, pers-pakketjes en verhuisdozen, eindelijk een momentje om jullie alles te vertellen over mijn avonturen als Fashion & Beauty intern bij CosmoGirl!

Al vanaf dag 1 ben ik druk bezig de leukste fashion en beauty nieuwtjes voor jullie te verzamelen, en de komende tijd hou ik een photodiary bij om jullie op de hoogte te houden van alle ins and outs op de mode & beauty redactie!

Puppy-love! Deze fab vintage pullover kwam tevoorschijn tijdens het inpakken van het modehok. Hier bewaren we alle kleding en andere spulletjes die we gebruiken tijdens shoots!

Bij de MV Media persdag werden mijn nagels voorzien van een tijgerprintje! Zie hieronder het restultaat van de nailwraps van beautymerk Essence op mijn nagels!

Na het testen van de nailwraps, snel door naar de opening van de nieuwe Labels winkel in de 9 straatjes in Amsterdam! Een mooie winkel met een nog mooiere collectie. Woon je niet in Amsterdam? Dan kun je een kijkje nemen in de Labels e-shop!

Ik zal het maar gelijk toegeven, ik ben een echte shoe-addict. Hieronder één van mijn favourites; met mijn lage hair-on Dr. Martens op de redactie!

Tot de volgende photodiary!

xoxo, Taviza