Hey girls! Eindelijk weer een photodiary vanaf het Fashion & Beauty front, enjoy!

Om de creaties van jong aanstormend ontwerp talent te bewonderen, bezocht ik op 3 mei de GOUD fashion show. Voor mij was er een front row zitplaats gereserveerd, dus had ik extra goed zicht op al het moois dat voorbij kwam!

Mijn favo creatie van de avond, een zwarte jurk met veren, transparante stukken én een mega split. Niet heel draagbaar, maar wel heel mooi!

Ook off-catwalk spot ik regelmatig de coolste musthaves, zoals deze blouse en enkellaarsjes van Guess op de persdag van Press Only. Love!

Mini studs, maxi effect!

Ik ben helemaal gek op accessoires en schoenen in bordeaux; classy & timeless!

Na al het mode spektakel is het back to business in de foto studio. Lekker ‘kliederen’ met de leukste beauty producten om voor jullie de mooiste beauty pagina’s te maken. Het resultaat zie je in CosmoGIRL! 105!

Tussendoor ook nog even langs de pers presentatie van The Body Shop. Hier vind je de fijnste beauty producten die nu grotendeels cruelty-free én vegetarian zijn! Goed nieuws voor mij als vegetariër én beauty lover!

Teken jij ook voor diervriendelijke cosmetica wereldwijd?

Look good, choose 100% vegetarian products!

Time flies when you have fun, want door alle leuke producties, pers dagen, shows en shoots, is de tijd voorbij gevlogen en zit mijn stage er helaas alweer voor de helft op! Gelukkig staan er nog veel leuke dingen op de planning om naar uit te kijken, zoals het eerste herfst/winter nummer! Mijn hoogtepunt tot nu toe was in elk geval het zien verschijnen van mijn aller eerste producties in issue 103!

Met liefde gemaakt, hope you enjoy!

Tot gauw!
xoxo
Taviza