Lisanne heeft een supercheap tip voor jullie; we like!

Hi Cosmogirls!

Deze week heb ik een budgettip voor jullie. Kennen jullie dit probleem? Je hebt net een nieuwe ring gekocht. Een mooie (nep) zilveren ring met een grote steen, die €7,95 kostte. Je hebt die ring twee keer gedragen, en ja hoor, het zilveren wordt bruin. De meeste nep zilveren ringen verkleuren erg snel van zilver naar bruin. Zelf vind ik dat erg vervelend en dan is de prijs €7.95 nog best wel duur.

Een tijdje geleden liep ik de Action binnen en viel mijn oog op een bak met ringen. Prijs: €0.79. Dit kon toch niet waar zijn? En ze zijn nog leuk ook! Twijfelend of het wel een goede kwaliteit zou zijn, kocht ik één ring. Ik zou deze ring testen, door hem één week lang elke dag te dragen.

Zo gezegd, zo gedaan. Het resultaat was verrassend: De ring was nog steeds even zilver als de dag dat ik hem kocht. Gelijk diezelfde dag ben ik terug gegaan en heb ik nog vier ringen gekocht. Mijn ervaring met de action ringen is dus positief, goedkoop en van goede kwaliteit.

Op dit moment begint één van mijn ringen toch bruin te worden, maarja wat wil je ook na 6 weken. Aangezien deze ringen zo goedkoop zijn, koop je toch gewoon weer een nieuwe? 😉

Lots of love,

Lisanne

http://www.fashionableandme.com/