Marije kreeg de schrik van haar leven.. Lees snel waarom!

Wat schrok ik me een lange tijd geleden toch rot. Ik liep rustig de lange trap op van mijn oude school. Gewoon een beetje wegdromend. Totdat een jongen mij inhaalde.

En nu werd mijn aandacht niet eens naar die jongen getrokken, maar naar zijn schoeisel! Je zult het nooit raden. Het waren geen camouflagelaarzen, niet eens plateauzolen. Nee, het waren sokken in sandalen!

Nu ben ik al wat gewend, er liep namelijk ook een jongen op klompen rond in onze school (yep, mijn dorpje ligt echt in de middle of nowhere!).

Maar sokken in sandalen ben ik echt in geen lange tijd meer tegengekomen. Mijn vader en opa gaven er nog wel eens aan toe, maar na lange preken zijn ook die van dit horror-item afgekomen!

Terug naar de trap. Hij liep dus nog steeds voor me. Het bleken blauwe Adidas sandalen te zijn, met knalwitte sportsokken erin. Daarboven een zwarte Adidas joggingbroek met een blauw Adidas vest. Ik hoop dat je het voor je kan zien? Of nouja, misschien eigenlijk wel liever niet…

Nadat het tot me doorgedrongen was, ben ik tot de conclusie gekomen dat ik dit toch wel een van de ergste horror items vindt!

Heel leuk dat hij zijn eigen stijl gevonden heeft, maar dit zag er toch wel uit alsof hij in een fout ‘new kids’ pakje rond liep!

Ik hoop dat jullie school er nog niet zó erg aan toe is!

Lots of love, Marije