A whole lot of fashion hot stuff…

Hey Cosmogirls,

 

Hoe was jullie vakantie? Mijn hectische week is eindelijk voorbij! Ik heb veel gewerkt en geknald aan mijn eindopdracht voor het vak Kleur en Materiaal. Vandaag heb ik namelijk mijn laatste les en dan begint ons nieuwe blok, Tekenen. Daar heb ik heel veel zin in! Maar eerst, de beoordeling van dit vak. Als mijn CosmoGIRL! blog online komt, heb ik die net gehad en zit ik waarschijnlijk lekker wat te drinken met mijn klasgenootjes! Hopelijk met een voldoende natuurlijk. Maar dat horen jullie volgende week!

 

Ik heb goed nagedacht over de naam van mijn eigen site, impossible5.blogspot.nl. Deze heb ik namelijk veranderd in anoukemilie.blogspot.nl. Veel mensen dachten dat ik mijn blog verwijderd had maar no worries, alleen de naam is veranderd! Ik hoop dat jullie me allemaal weer kunnen vinden.

Mijn nieuwe crush op dit moment is een geweldige jas van Diesel! Perfect voor de winter. Helaas is de jas wat aan de dure kant en ik ben aan het sparen voor meubels in mijn nieuwe huisje, dus blijft het even bij een droom-item. Wel staat-ie supergaaf met een zwarte hoed, zoals bij dit meisje.

 

Van de week kreeg ik trouwens een hele leuke verrassing, ik had armbandjes gewonnen van webshop Flowies.nl! Ik was superblij, de armbandjes zijn echt mijn stijl!

 

De leuke armbandjes van Flowie

Met mijn moeder, ze verraste me op werk om te gaan lunchen! Ook heeft ze dit leuke mutsje bij ons gekocht met bijpassende sjaal.

 

Ook heb ik een Tumblr website aangemaakt. Vorige week liet ik jullie wat inspiratie beelden zien van droom huisjes, dus heb ik besloten om alles wat me inspireert op Tumblr te zetten.

 

 

Mijn mooie modebewuste oma stond model voor een school opdracht, hoe gaaf staat die bontjas bij haar? Ze is altijd bezig met setjes maken en ze draagt altijd hele kleurrijke kleding! I love it. Van wie zou ik het toch hebben.. 😉 haha.

Mijn modebewuste oma

Aan de studie, hele tafel vol!

 

Ook kregen we weer allemaal leuke kleding binnen op mijn werk bij Shoeby. Natuurlijk moesten we dit uitproberen. Perfect voor de koude winter dagen, deze mutsjes. De Shoeby smurfjes!

 

Meiden, hele fijne week! Wish me luck met mijn beoordeling!

Tot volgende week!

 

Mooie spreuk!

Prachtige lucht toen ik terug kwam van werk

 

En pssst.. volg me op Instagram voor dagelijkse updates! Kijk ook op Facebook en mijn eigen blog.

 

Liefs, Anouk Emilie