Wil je een eigen modeblog? Lisanne geeft tips!

Bloggen, tegenwoordig is het niet meer weg te denken van het world wide web. Ook ik heb al twee jaar een blog. Ik begon destijds om eens iets nieuws te proberen en om mijn passie voor mode met andere mensen te delen. In deze twee jaar is het uitgegroeid van een ‘probeersel’ tot een echte hobby. Vooral de laatste tijd begon ik het bloggen steeds serieuzer te nemen. Daarom heb ik besloten om een eigen domein te kopen.

Op een woensdagavond kocht ik mijn domein en dat is ook de avond dat het allemaal mis ging. Wat er allemaal is mis gegaan, is voor jullie saai om aan te horen, dus dat ga ik jullie niet allemaal vertellen. Het kwam er op neer dat mijn blog een soort van verdwenen was. Drie weken lang heb ik geprobeerd alles weer normaal te krijgen en vorige week zaterdagavond is dat gelukkig gelukt!

Ik kan nu met een gerust hart zeggen: ‘Fashionable and Me is back!’ en nu ben ik de trotse eigenaresse van mijn eigen site.

Om jullie deze problemen te besparen, heb ik even wat tips op een rijtje gezet:
? Denk er goed over na als je een eigen domein gaat kopen, want het is natuurlijk niet gratis.
? Als je een blog hebt bij www.blogger.com, raad ik je aan om een blog via hen te kopen. Ze regelen alles voor je na een paar drukken op de knop.
? Koop je je domein elders, lees dan de kleine lettertjes goed. Als er staat ‘maar 5 euro per jaar’, zit er vaak nog wel een addertje onder het gras.
? Koop je domein niet 5 minuten voordat je weg moet, alle informatie die je invult moet wel kloppen.

Wil jij op de hoogte blijven van mijn blog? Volg mij dan op twitter , Facebook of bloglovin’.
Ik zie je daar!

Lots of love,
Lisanne