De favo fashionblogs van Esmee op een rij…

1. Face-Hunter (Londen)
Facehunter.blogspot.com
Deze blog wordt gerund door een inwoner van Londen, die in deze fashioncapital de straten afstruint op zoek naar dames én heren gehuld in de laatste, ietwat excentrieke, mode. Het leuke aan deze blog is dat de drijvende kracht achter deze website zelf ook bekend is.

2. The Locals (Denemarken)
The locals.dk
Als er mensen zijn die veel van mode afweten, dan zijn het de Scandinaviërs wel. Denemarken, Finland en Zweden staan bekend om merken als Monki, Modström en H&M, die allemaal uit deze streek komen. Dat resulteert in mensen met stijl op straat. En die worden vastgelegd op camera en op deze blog geplaatst!

3. All the pretty birds (Milaan)
Alltheprettybirds.blogspot.com
Nog een stad die fashion ademt. In Milaan lopen zoveel stijlvolle mensen rond: deze stad mag natuurlijk niet ontbreken! Met als geluk dat de fashionweek daar net begonnen is! Daardoor zijn er nu ook veel foto’s van de fashionweek visitors! Extra leuk dus.

4. Hel-looks (Helsinki)
Hel-looks.com
Grappige website met bij iedere foto een eigen verhaal. Mensen op straat in Helsinki weten wat fashion is!

5. The Sartorialist (New York)
Thesartorialist.blogspot.com
Op deze blog vind je niet alleen jonge hippe mensen, maar ook oudere. Grappig om te zien dat de oma’s en opa’s van tegenwoordig ook heel fashionable voor de dag kunnen komen! Ook foto’s van fashionshows zijn een onderdeel van the Sartorialist.

Zo, nu hebben jullie heerlijk veel inspiratie om de week door te komen! Deze blogs worden vaak geüpdate, dus iedere dag wel wat nieuws om van te smullen!

Tot volgende week!
xoxo Esmee.

Benieuwd naar Esmee? Klik hier!