Want in het Engels klinkt het gewoon veel dramatischer 😉

Hadden jullie eigenlijk al in de gaten dat ik ondertussen al ruim een jaar blog voor CosmoGIRL!? Time flies when you’re having fun, zeggen ze dan he? Dat betekent dat ik ondertussen al zo’n 60 blogs voor jullie heb getikt, 18000 woorden eruit heb geramd, 72000 tekens heb gebruikt en…tja. Je snapt het idee.

Maar ook voor mij is de tijd gekomen om afscheid van jullie te nemen. De komende maanden worden namelijk giga druk voor mij i.v.m. afronden van dit schooljaar en mijn stage waar ik fulltime mee bezig zal zijn.

Toch zal ik jullie stoere cosmogirls en de gehele CG! redactie natuurlijk ontzettend gaan missen. Jullie waren in zekere zin mijn vaste vriendinnengang, met wie ik al mijn persoonlijke verhalen, nieuwtjes en tips kon delen. Met wie ik kon klagen, maar vooral ook veel kon lachen over jongens.

Yep, Cosmogirls. Voor nu is het gedaan met mijn blogs op cosmogirl.nl. Dus bij deze wil ik jullie heel erg bedanken voor het lezen van mijn blogs en jullie leuke reacties. Maar wees niet bang: we sure will meet again!

Daar ga ik in ieder geval mijn stinkende best voor doen…;-)

Veel liefs,
Femke