Frankee over zijn leven als single!

Single zijn is niet makkelijk. De ‘markt’ op om te kijken wat er allemaal rondloopt, is niet echt iets wat ik erg leuk vind.

Het is al een tijd geleden dat ik kon zeggen dat ik iemands vriendje was. Volgens mijn vrienden ben ik te kieskeurig wat betreft het zoeken van een partner. Als ik zeg dat ik een bepaald beeld heb van de liefde en ik geen zin heb om daar van af te wijken, lijken ze mij niet te geloven. Volgens mijn vrienden zijn er heel andere redenen waarom ik nog steeds als een ‘single lady‘ door het leven ga.

Dit zijn volgens mijn vrienden de meest belangrijke factoren waarom ik nog single ben:

* Ik slaap elke avond in bed met mijn twee poezen.
Ik ben onrustig als ze niet in mijn bed liggen en kan pas in diepe slaap komen als ik weet dat ze gezellig bij mij zijn. Hierdoor is het altijd lastig voor een ander om naast mij in bed te kruipen. Als mijn vrienden vragen of ik ruimte zou maken voor mijn toekomstige partner door mijn katten ergens anders te laten slapen, haal ik mijn schouders op en denk ik alleen maar ‘meh’.

* Ik ben verslaafd aan TV series.
Ik sluit liever de dag alleen af met een van mijn favoriete series dan dat ik het samen kijk in de armen van een lover. Ik weet dat dit absurd klinkt, maar ik heb tot nu toe niemand gevonden die net zo kan genieten van series als ik. Bovendien haat ik het als mensen door films of series heen praten.

* Ik geloof in sprookjes.
Ik ben een romanticus. Ook al zijn er niet zo heel veel romantische momenten in mijn leven geweest, ik blijf toch echt geloven in ware liefde(s). Het idee dat als je elkaar hebt gevonden je dan ook voor altijd bij elkaar blijft, is iets waar ik altijd in blijf geloven.

* Ik ben volgens mijn vrienden bi-polar.
Ik ben gevoelig, ik ben een typische Kreeft en ik heb een Spaans temperament. Die combinatie zorgt weleens voor passievolle driftbuien of hysterische uitspattingen. Mijn vrienden weten nooit welke Frankee ze krijgen als ze met mij afspreken. De ene dag ben ik zo vrolijk dat ik ongeveer regenbogen en glitter uitspuug en de andere dag hangen er donderwolken en regen boven mijn hoofd. Wie is er nou sterk genoeg om mijn moodswings aan te kunnen?

* Ik blijk mensen al af te keuren als ze verkeerde schoenen aanhebben.
Maar serieus, mensen die Crocs aan hebben, wil ik niet kennen. Het doet pijn aan mijn ogen en als je niet in een ziekenhuis werkt, heb je geen reden om die afschuwelijke dingen aan je voeten te hebben. Je kan een leuke kop en persoonlijkheid hebben, maar dat maakt niets uit als je iets aan hebt wat mij niet bevalt.

Oke, nu ik alles zo achter elkaar heb op geschreven, gaat er wel een belletje rinkelen. Misschien ben ik te kieskeurig en schrijf ik mensen wel te snel af. Maar waarom zal ik settelen voor minder als mijn gevoel zegt dat er wel iemand rondloopt die al mijn ‘mankementen’ kan waarderen?

Het single bestaan is misschien niet makkelijk, maar dat ben ik zelf ook niet. Ik overleef deze jungle wel. Tot de dag komt dat ik iemand heb gevonden die alles leuk aan mij vindt. Flaws and all.

Frankee

Fotografie: TheFashionTourist.com