Lisanne heeft deze week een leuke antiverveeltip voor jullie: het fotografiemuseum van Amsterdam: FOAM!

Loze zaterdag, verveelde zondag? Je hebt wel eens van die dagen dat je gewoon niet weet wat je moet doen, dan heb ik een leuke tip voor je!

Ben je geïnteresseerd in fotografie? Breng dan een bezoekje aan het fotografiemuseum van Amsterdam, genaamd FOAM. FOAM is een klein, gezellig museum aan de Keizersgracht.

Je hoeft geen uren in de rij te staan, het is niet vreselijk druk en je kunt dus gewoon lekker rond kijken. Zelf heb ik deze vakantie ook een bezoekje gebracht aan dit leuke museum en het heeft mij echt geïnspireerd.

De verschillende zalen met foto’s die allemaal op een andere manier opgehangen zijn, de fijne sfeer en de inspirerende mensen waren geweldig. Foam presenteert wisselende tentoonstellingen waarin ‘grote namen’ van de fotografiewereld voorkomen. Wat ook erg leuk is, is dat naast deze ‘grote namen’, Foam ook jong talent een kans geeft.

Daardoor is het ook leuk om het museum meerdere malen te bezoeken. De tentoonstellingen kunnen gaan over historie, kunst, nieuws of mode.

Heb je het museum bezocht en kun je er geen genoeg van krijgen? Dan kun je ook altijd nog het Foam Magazine kopen en dan kun je er thuis ook nog van genieten.

Lijkt dit jullie wat?

Lots of love,

Lisanne