Marije: “Follow your dreams, you’re never to late to set another goal or dream!”

Stewardess, lerares, zangeres, iedereen heeft wel een droombaan. Zo heb ik in mijn hoofd mijn hele carrière al uitgestippeld. Van journalist tot modeontwerpster. Huisje, boompje, beestje en dan ook nog een leuke man erbij?

Eigenlijk moeten we er niet zo mee bezig zijn, want het duurt nog eeuwen. Maar fantaseren kan geen kwaad! En waarom zou je niet alvast klein beginnen? Je hebt talloze talentenshows voor de artiesten onder ons, en je kan bijna altijd wel iets verzinnen wat betrekking heeft op jou droombaan!

Zo heb ik mij ingeschreven voor de Kunstbende, een wedstrijd voor jongtalent. Het heeft verschillende categorieën, muziek, theater en zo ook de categorie Fashion. Nu moet ik voor maart een mini-collectie afhebben om te presenteren aan een jury. Ik vraag mezelf wel af of me dat gaat lukken, maar een leuke uitdaging is het zeker!
Ook zit ik om de dag op mijn kamer te schetsen, van kleding tot portretten, ik vind alles leuk.
Hier bijvoorbeeld mijn twee laatste;

And last but not least, natuurlijk mijn schrijfopdrachtjes voor Cosmogirl! Hartstikke leuk om elke week weer iets te schrijven, natuurlijk komt daar een hoop stress bij kijken om de deadlines te halen. Maar het is altijd een pleziertje! Ook doe ik soms wat modellenwerk, waardoor ik een kijkje kan werpen in de modewereld.

Dus hier mijn advies; Follow your dreams, you’re never to late to set another goal or dream!

En heb je nog geen idee wat je later wil doen, er is altijd iets wat bij je past. Vraag bijvoorbeeld je vriendinnen of ouders om hulp! Altijd leuk om te weten, en misschien verzinnen ze wel iets heel leuks!

Liefs,

Marije