Marije duikt in de wereld van de nieuwste fashion voor mannen

Een paar weekjes terug was de Fashionweek voor menswear. What means: een ochtend met de laptop op schoot om de nieuwste collecties + heerlijke mannen te bekijken!

De menswear shows blijf ik geweldig vinden, het heeft een heel andere sfeer dan de normale modeshows. Het is veel strakker, serieuzer en de kleine details doen het hem.

?Ik zal jullie mijn drie favoriete shows laten zien! Deze blog is dus eigenlijk bedoeld voor de mannen onder ons, de metro mannen en de meiden met modieuze vriendjes! 😉 ??Hier de laatste mannentrends voor zomer 2013! :

Ik zal beginnen met mijn favoriet van dit seizoen; Burberry Prorsum. ?Christopher Bailey, de ontwerper van Burberry, heeft dit keer een heel vernieuwende show neergezet. Gewoonlijk houd hij het bij donkere aardetinten, maar dit keer zagen we toch echt wat anders. Tussen de smokings door zagen we vleugjes neon-metallic kleuren. En als afsluiter gaf hij ons zelfs hele jassen in fel blauw, roze en groen. Is dit toch iets te heavy voor jou? Dan heeft hij ook nog de geweldige oversized bomberjackets. Als ik een jongen was, had ik het wel geweten!

?Als het aan Dolce & Gabanna ligt, wordt het weer tijd om de broeken op te hijsen! ?Geïnspireerd door het lieflijke eilandje Sicilië, hebben ze een erg charmante mannenlijn opgezet. Het heeft een erg maritieme look gekregen, vooral door de casual geprinte blouses. ?Alles lijkt net een maatje te groot te vallen, vooral als je naar de hoge taillebroeken lijkt. Een heel andere stijl dan het straatbeeld van nu in ieder geval!

And lest but not least; Dsquared²
Business-man meets Rock&Roll, dat was het eerste wat in mij opkwam. Elk kledingstuk had een speelse twist door middel van latex of een luipaardprintje. Ze hebben dit seizoen niet veel geëxperimenteerd met gekke vormen of nieuwe concepten, maar juist een heel draagbare show neergezet. Je ziet dat ze zich erg gefocust hebben op de styling. Hoedjes, kettingen, stropdassen, luipaardschoenen, noem maar op! ?Ga volgende zomer dus lekker los met accessoires!

Lots of love,
Marije