Lisanne schrijft dit keer over haar hobby náást mode: fotografie!

Tijdens wat saaie lessen op school, zat ik te denken over welk onderwerp ik mijn nieuwe blog ging schrijven. Een outfit? Nee, dat heb ik pas al gedaan. Een trend beschrijven? Mwah, meer iets voor de volgende keer. Een leuke tip? Tsja, daar had ik ook niet echt zin in.

Maar wat dan? Ik ging bedenken wat ik verder leuk vind naast mode… maar natuurlijk: fotografie! Het is alweer een tijdje geleden dat ik jullie wat foto’s liet zien. Dat was op 10 augustus. Vandaar dat ik jullie vandaag weer wat foto’s laat zien.

Ik heb in dit afgelopen half jaar weer aardig wat foto’s gemaakt: bloemen, dieren, landschappen en creatieve foto’s. Zelf, vind ik landschappen fotograferen erg moeilijk omdat de foto’s nooit zo uitkomen als dat ik hoop dat ze uitkomen. Dieren vind ik het leuks, omdat dat echt een uitdaging is om die op de foto te krijgen. Dieren draaien bij mij namelijk altijd hun kont naar de camera als ik een foto wil maken.

Mijn camera (nikon D3100) leer ik ook al steeds beter kennen, maar om alle knopjes en functies te beheersen, ga ik binnenkort een fotografie cursus doen. Ik kijk er nu al naar uit.

De enige tip die ik jullie op dit moment kan geven is: heel veel oefenen. Pak je camera, ga de straat op en fotograferen maar. Ook in huis kun je veel doen met je camera.

Zijn er meer van jullie die dol zijn op fotograferen?

Lots of love,

Lisanne

Ps. Tips zijn altijd welkom!

Voor meer foto’s en outfits www.fashionableandme.com