Marije heeft een off-day én een fotoshoot op 1 dag…

Ik hoop dat ik niet de enigste ben die soms eens een off-day heeft? Zo’n dag waarop je het liefst thuis wil blijven met een mega-joggingbroek en een dekentje waar je je onder kan verstoppen zodat zelfs de postbode je niet opmerkt.

Waarom?

Omdat je huid onder de vlekken zit, je haar ontploft is en zelfs conditioner voor pluizig haar niet helpt, en omdat je zo’n grote kledingcrisis hebt, dat je zelfs de kledingkast van je zusje geplunderd hebt.

Zo had ik laatst een enorme off-day. En lucky me, had ik die dag een fotoshoot. Op het einde van mijn minivakantie in Amsterdam met een vriendin zat ik er even helemaal doorheen.

De vochtigheid van ons tentje en het late naar bed gaan, pakte niet heel goed voor me uit.
Ik geef het toe, dat het ook niet heel slim was natuurlijk. Ondanks de leuke dag , kan je het wel een beetje zien aan de foto.

Daarom het ik voor alle meiden die wel eens zo’n off-day hebben meegemaakt een paar tips om het te voorkomen:

* Zo probeer ik elke dag 2 liter water te drinken. Veel mensen zijn er nog steeds niet over uit of het nou echt goed voor je huid is. Maar mijn conclusie is dat je er in ieder geval wel lekker fit door voelt, en het je lust naar frisdrank afneemt.
* Elke dag proberen een uur te sporten. En nee, dan niet stiekem die paar stapjes naar de tv of de koelkast mee tellen !
Zo is het heel lekker om voor je naar bed gaat nog even te hardlopen of een wandelingetje te maken. Vind je dat niks aan? Neem dan je buurmeisje eens mee, of zet van te voren wat nieuwe muziek op je telefoon!
* An Apple a day, keeps the doctor away! Voel je hem al aankomen? Fruit fruit fruit!
* Probeer elke dag rond de acht uur/negen uur slaap te pakken.
* Ontbijt! Zonder ontbijt heb je niet genoeg energie voor de dag, en kan je je niet goed concentreren op school. Dus hoe moeilijk het voor sommigen is, probeer er toch tenminste een bakje yoghurt of sinasappeltje in te gooien!

Ik denk dat jullie dit allemaal al wel wisten, maar het kan geen kwaad om het nog eens te herhalen !

Liefs,
Marije

Fotografie: Rinaldi