Marije had haar eerste fotoshoot!

Laatst had ik mijn allereerste fotoshoot, super vet natuurlijk! Ik had al een tijdje contact met een fotograaf die graag foto’s van mij wou schieten. En wie kan daar nou nee tegen zeggen?

Dus zo stapte ik vorige week samen met mijn moeder de auto in bij Michel Zoeter (de fotograaf ).
We reden naar het station om de styliste en visagist op te halen. En tot mijn verbazing stapten we uit bij een oud kraakpand waar de fotoshoot plaats zou vinden.

Na eerst een broodje gegeten te hebben werd ik in de make-up gezet. Wat naar mijn idee echt uren duurden, maar wat wel heel leuk is. Want je ziet jezelf helemaal transformeren in een heel ander persoon. Dus zo zat ik daar ongeveer 2 uurtjes in mijn stoel en werd er maar aan mijn haar gefrunnikt.

Nadat ik helemaal veranderd was in een stoer rebels meisje kon ik de kleding aantrekken. Vijf setjes waren er voor me klaar gelegd, waarvan de eerste alleen maar bestond uit een broek met een sjaal. Toch wat zenuwachtig trok ik het aan, en daar stond ik dan half in mijn nakie voor een heel team vreemde mensen. Ook was het niet echt het perfecte weer dus bibberend stond ik rond de 7 graden in mijn sjaal op straat. Toch voelde ik me al snel op mijn gemak en konden we aan de slag.

Na ongeveer een uur foto’s geschoten te hebben waren we klaar en kon ik uitgeput weer naar huis!
Hieronder het resultaat.

Liefs,
Marije

Ps. Meer foto’s staan op mijn nieuwe blog : http://rosesparade.blogspot.com/ Ik ben een nieuwe blog gestart dus volgers zijn welkom! 🙂