Frankee is hot en single en CG!’s nieuwe blogger! Net als jullie houdt hij van hotte boys en daar schrijft hij maar wat graag over, evenals over zijn (beroemde) vriendinnen, shoppen, fashion en uitgaan!

Al mijn vrienden weten dat ik amper date. Het is niet zo dat ik daten niet leuk vind, maar ik voel me gewoon niet snel tot iemand aangetrokken. En mocht dat wel zo zijn, dan is het nog maar de vraag of het wederzijds is. Ik was al vrij lang date-loos, of in mijn woorden: kansloos, tot ik op een avond A. tegenkwam.

Hij stond voor me in de rij bij de Jimmy Woo, draaide zich om en dacht toen hij mij zag: ‘ja’. Dat zijn trouwens zijn woorden, niet de mijne. Ik vond het meteen een mooi begin van een liefdesverhaal. De hele avond waren we niet meer bij elkaar weg te slaan. Na het stappen hebben we dan ook nummers uitgewisseld en afgesproken om de aankomende donderdag wat te gaan drinken.

Donderdag, ook wel bekend als DE date-dag, waren mijn collega’s op ‘t werk nog zenuwachtiger voor mij dan ik zelf was. “Weet je al wat je aan gaat trekken?”, “wat gaan jullie doen?”, “waar gaan jullie het over hebben?”. Toen mijn collega’s me betrapten op blozen, besefte ik ineens dat ik A. wel heel leuk vond.

Eenmaal thuis ben ik gelijk gaan douchen en heb ik in mijn hoofd outfits bij elkaar gezocht. Ik wilde niet te overdressed aankomen, dus mijn bow-ties bleven in de la. Tanden gepoetst. Deodorant opgespoten en vervolgens ben ik in een wolk van ‘Blue’ van Chanel de deur uitgestapt.
En toen kwamen de zenuwen. Ik was me er nog niet helemaal van bewust wat deze eerste date inhield, want laten we eerlijk zijn: het is eigenlijk een soort sollicitatie gesprek. Een gesprek waarin alle oppervlakkige vragen worden gesteld en waarna al snel duidelijk wordt of er een vervolgafspraak komt…

Toen ik te vroeg aankwam op de locatie van onze date, zag ik mijn beste vriendin Jennifer zitten met een ander vriendinnetje. Ik kreeg een bericht van A. dat hij er bijna was. Na een snelle ademtest en een peptalk was ik er klaar voor. Ik zag A. in de verte staan en hoorde hem ‘wens me succes’ zeggen tegen zijn baas. Ik was dus blijkbaar niet de enige die nerveus was voor de date.

De avond verliep erg makkelijk. Er waren geen ongemakkelijke stiltes, we waren oprecht geïnteresseerd in elkaar en nog belangrijker: ik vond hem erg leuk. Toen we tijdens het zoenen applaus kregen van de mensen naast ons, werd het tijd om naar huis te gaan. We zijn samen hand in hand door de straten van Amsterdam gelopen en hebben daarna afscheid genomen.

Eenmaal thuis gaf ik van blijdschap mijn katten een extra dikke knuffel en ben toen vervolgens met een glimlach op mijn gezicht in slaap gevallen.

Ah amour, how I missed you!

Maar toen… dat lees je volgende keer!

XO Frankee

Volg Frankee ook op Twitter: http://twitter.com/FrankEElicious