Blog Frankee

Blog Frankee: Dom. Dommer. Domst.

Toen ik mezelf op de bank installeerde om deze blog te schrijven, was mijn kat Chilli hysterisch aan het graven aan de andere kant van de bank. Ik snapte niet waarom. Toen ze het 10 minuten later weer deed, besloot ik maar even te ruiken aan de bank. Hopend dat één van mijn poezenbeesten niet op de bank had geplast. Maar in plaats dat ik mijn neus tegen de bank aanduwde, duwde ik mijn neus in een kattendrol. Ja mensen, jullie lezen het goed. Ik heb net mijn neus tegen een uitgedroogde (thank god) kattendrol gedrukt.

Ik vraag mij soms af hoe intelligent ik eigenlijk wel niet ben. Ik heb een goede baan, heb mijn eigen bedrijfje. Ik schrijf muziek en columns, ik heb diploma’s… Zo dom moet ik toch niet zijn? Maar in plaats dat ik gewoon mijn ogen open als een normaal mens, ga ik met gesloten ogen richting de hoek van mijn bank en dat is gewoon dom!

Een paar weken geleden struikelde ik over mijn eigen voeten in de gang. Ik knalde met een rotvaart met een tas boodschappen in mijn hand tegen de grond aan. Terwijl ik op de grond lag met een gebroken pot augurken naast me en mij afvroeg waarom dit soort dingen mij altijd overkomen, ging de deurbel. Compleet doorweekt in augurkensap deed ik de deur open. Mijn buurvrouw stond daar met mijn rugzak in haar handen. Ze keek mij een beetje verbaasd aan en vond waarschijnlijk dat ik een uur in de wind stonk. ‘Deze lag voor je deur vanochtend.’ Ik pakte mijn rugzak aan, lachte schaapachtig en bedankte haar.

Het is overigens niet de eerste keer dat een van mijn buren in het bezit kwam van mijn persoonlijke voorwerpen. Mijn bovenbuurman had ooit mijn sleutelbos uit mijn deur gehaald, want die had ik er gewoon doodleuk in gelaten. Het is alsof ik erom vraag om beroofd te worden. Super dom!

Nog meer kleine domme dingen waar ik mezelf op betrap:

  • Door mijn Instagram heen scrollen als een nieuw persoon mij volgt om te zien wat voor beeld diegene van mij krijgt.
  • Me druk maken om het feit dat de verhaallijn van The Carrie Diaries absoluut niet klopt met de verhaallijn van Sex & the City.
  • In bed in slaap vallen met chocola en de dag erna verstrooid wakker worden en denken dat iemand in je bed heeft gepoept.
  • 6 van de 10 keer dat ik eet heb ik eten in mijn haar, op mijn kleding of tussen mijn tanden.
  • Beginnen met een gezond dieet en vervolgens al het gezonde vervangen voor Oreo’s. Met de smoes dat Oreo’s vegan zijn en daarom vast ook gezond zijn. Spoiler alert: nee.

En dan nu het allerdomste… Ik moet die drol nog steeds opruimen. Ik heb dus al de hele tijd naast een kattendrol gezeten, vrijwillig! Momentje hoor, ik ga mijn leven even naar de stomerij brengen in de hoop dat ik hem weer schoon en dom-vrij terugkrijg.

Frankee
http://twiter.com/FrankEElicious

Lees ook: Blog Frankee: De forever single

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen