Herkenbaar much?

23:00 uur
Yes, eindelijk naar mijn bed. Eindelijk lekker slapen. Vanaf het moment dat mijn wekker om 06:00 uur ging, verlangde ik al naar mijn bed. Lekker onder de dekens kruipen en mijn ogen dicht doen.

23:05 uur
Heb ik mijn wekker gezet? Even kijken op mijn telefoon. Ja, die verschrikkelijke wekker is gezet.

23:06 uur
Nu ik toch weer wakker ben ga ik maar even kijken of er nog iets nieuws op Instagram is geplaatst. O, leuke foto’s van mijn vrienden. LIKE. Ach… Nu ik toch bezig ben ook even reageren op mijn Whatsapp-gesprekken en meteen kijken of er nog wat boeiends op Facebook staat.

23:24 uur
Ik heb honger. En waarom kan ik niet slapen? Zal ik nog een serie kijken? Nee, mijn wekker gaat weer om 06:00 uur. Ik moet gewoon eens een keer verstandig zijn.

23:45 uur
Ik ben toch benieuwd naar die nieuwe serie, Scream, op MTV. Ik druk op play.

23:55 uur
Oké, best vermakelijk dit. Ik ga het afkijken.

00:30 uur
Frankee, wat doe je jezelf aan? Ga liggen en doe die ogen van je dicht. Mijn gedachten maken overuren. 'Heb ik nog ergens een reep chocola liggen?', 'Wat ga ik morgen aantrekken?', 'Ga ik nou echt mijn haar blond laten verven?', 'Ik wil op zijn Facebook kijken… maar ik doe het niet.' En dan ineens krijg ik een tof idee voor een liedje. Ik zoek naar mijn telefoon in het donker en word vervolgens verblind door het beeldscherm. Ik typ snel mijn idee uit en leg mijn telefoon weer weg.

01:20 uur
'Als ik nu ga slapen heb ik iets meer dan 4,5 uur om te slapen.'

01:55 uur
De poezen vechten met elkaar. Ik schreeuw in het donker en gooi een kussen naar ze. 

02:00 uur
'Als ik nu ga slapen heb ik nog maar 4 uur om te slapen…'

02:10 uur
Ik wil mijn kussen. Ik sta weer op. Pfff… Laat ik dan meteen wat water pakken.

02:15 uur
Ik heb zoveel zin om op vakantie te gaan. Twee weken Ibiza.

02:17 uur
'Wat moet ik aan in Ibiza? Ik heb geen goede koffer meer! Waar ligt mijn paspoort eigenlijk?'

02:30 uur
Over 3,5 uur gaat mijn wekker. Ik wil janken.

02:48 uur
Ik geef het op… Ik ga nooit meer slapen. Elke nacht weer hetzelfde liedje. Dan weer de hele dag moe. Ik loop erbij als een figurant uit The Walking Dead. En ik drink koffie alsof het mijn enige levensmiddel is. Ik worstel me door alle dagen en verlang de hele dag naar mijn true love, mijn bed. En als ik dan herenigd ben met mijn bed, dan lukt het me maar niet om in slaap te komen. De stemmen in mijn hoofd stoppen maar niet met praten. Ik geef me over aan het niet slapen.

02:52 uur
Zzzz….

06:00 uur
Holy macaroni. De wekker gaat. Ik vervloek alles en iedereen. Lees: mezelf en mijn spiegelbeeld. Ik gooi mezelf onder de douche. Ik huil vanbinnen en maak me met veel moeite klaar voor de dag.

07:00 uur
Op weg naar werk. Ik kijk uit naar mijn vakantie. Ik kijk uit naar rust. Ik kijk uit naar mijn bed. Ik kijk uit naar vanavond, naar de eeuwige ruzie met mezelf om in slaap te vallen.

07:30 uur
… Maar eerst een bakje koffie.

Groetjes vanuit Ibiza (en ja, ik ben aan het bijkomen),
Frankee