Blog Frankee: Megatalent

Zoveel amazeballs skills 😉

Zoveel amazeballs skills 😉

Hoe kansloos je jezelf ook af en toe vindt, er is altijd wel iets waar je heel goed in bent. Iedereen heeft zo zijn sterke kanten. Sinds ik de laatste tijd heel monogaam met mezelf aan het daten ben, ben ik er achter gekomen dat ik eigenlijk best talentvol ben.

Zo blijk ik enorm goed te zijn in mezelf introduceren aan mensen die ik al meer dan 10 keer heb ontmoet. 'Wij kennen elkaar al', wordt er dan gezegd. Sta ik dan, met een gestrekte hand en een suffe glimlach op mijn kop. En drie keer, met goede intenties, jezelf voorstellen aan iemand word niet echt gewaardeerd. 'Als je jezelf nu weer gaat voorstellen, sla ik je', is wat er vorige week op een verjaardag tegen me werd gezegd.

Ik heb ook de gave om altijd in de verkeerde rij te staan in de supermarkt. Welke rij ik ook kies, of-ie nou korter of langer is, het blijkt altijd de langzaamste rij te zijn. Alsof ik een sixth sense heb om de kassajuffrouw te kiezen die half aan het slapen is, en in haar gedachten met hele andere dingen bezig is.

Ik ben ook echt heel goed in mezelf voorliegen dat ik doordeweeks geen chocola en chips ga eten. Zodra het buiten donker is en ik de gordijnen heb gesloten, begin ik mezelf toch weer schaamteloos vol te proppen. Want als niemand ziet dat ik het eet, tellen de calorieën toch ook niet? Toch?

Ik ben ook een expert in het sturen van de lelijkste voice-notes. Ik hoop dan ook oprecht dat iPhone ooit met een update komt waarin je voicememo’s kan unsend-en.

Daarnaast ben ik ook heel goed in foute opmerkingen maken op de verkeerde momenten. 'Mooie dag, hè?', zeg ik op een begrafenis zonder na te denken wát ik nou eigenlijk zeg.

Of: 'Gadverdamme, dit is niet te vreten! Waar heb je dit vandaan?'. Die opmerking werd ook niet gewaardeerd, nadat een vriendin 3 uur in de keuken had gezwoegd voor het gerecht dat ze mij voorschotelde.

Daarnaast wil ik ook nog best vaak op de meest random momenten, uit het niets: 'ik wil nu iets in mijn mond' schreeuwen. Maar dan bedoel ik dat ik honger heb en iets wil eten. ECHT WAAR!

Ik zou ook goud moeten winnen voor het verliezen van mijn drankjes tijdens uitgaan. Misschien komt het omdat ik dan al te veel heb gedronken, of omdat ik gewoon erg chaotisch ben. Maar als ik uit het niets uit jouw glas drink, ga er dan maar van uit dat ik mijn drankje kwijt ben. En niet dat ik te blut ben om mijn eigen te kopen. Of misschien wel… Het verliezen van je drankjes is namelijk een duur grapje.

Ik mag dan wel slecht zijn in wiskunde, en ik heb nul verstand van scheikunde, maar… Nu weet ik dat ik niet alleen goed ben in het eten van chocola, het daten van kansloze mannen en het knuffelen van mijn poezen. Ik heb namelijk nog meer talenten waar ik helemaal niks aan heb, en die mij ook niet verder gaan helpen in het leven.

Wat ben ik toch een enorm talent….

Frankee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen