Be prepared…

Het is bijna Valentijnsdag. We vinden het allemaal zogenaamd een domme feestdag. En verwachten 'helemaal niks' van onze Valentijn.

Maar ondertussen hopen we stiekem allemaal dat onze crush iets van zich laat horen of dat onze lover iets speciaals voor ons heeft. Ook al is het een verwelkte roos, het gaat om het gebaar, toch?

De meeste van ons zijn natuurlijk nog single. En we gaan allemaal online los om misschien toch nog even een leuke Valentijnsdate te regelen.

STOP! Voordat jullie dat gaan doen wil ik jullie graag op de hoogte stellen van wat voor kansloze boys er nou echt online aan de andere kant van het beeldscherm zitten. Geloof me, ik heb ze allemaal ontmoet en ik kan jullie nu genoeg advies geven over dit onderwerp… so here we go!

[1] De Vakantieman
Kijk, hartstikke leuk die jongens met een accentje die maar voor een paar dagen in de buurt zijn. En als je van de korte scharrels bent dan is dit natuurlijk ideaal voor jou. Maar vaak als jongens zeggen dat ze ‘een paar dagen in de stad zijn’ gaat het ze maar om een ding. En girls, we zijn te classy voor dat.

[2] De Illusionist
Deze boys kunnen mij echt laten koken. Ze besteden veel tijd aan je. Sturen je dagelijks berichtjes, laten weten dat ze aan je denken en willen met je daten.
Na een paar superleuke dates hoor je vervolgens helemaal niks meer. Alsof hij zichzelf heeft weggetoverd! In mijn ervaring zijn dit jongens die al bezet zijn. Het is namelijk niet logisch om iemand die je leuk vindt compleet te negeren. Ik kan jullie geen advies geven over hoe je deze types kunt spotten. Je moet gewoon accepteren dat er *eikels* zijn die naast hun huidige relatie willen weten wat er verder rondloopt.

[3] Het ‘Ik vind alles best’-type
Je chat met deze persoon. De gesprekken zijn best oké. Niet echt boeiend. Deze persoon stemt toe met alles wat je zegt. In het begin lijkt dat leuk, maar daarna vraag je je af of hij wel een originele gedachte in zijn hoofd heeft zitten. Deze jongens zijn zo saai. Kap het gesprek af en zoek iemand die je wel inspireert. 

[4] De Paranoia
Het leuke van online daten of online texten is dat je niet hoeft te reageren als je geen interesse hebt. No big deal right? Ik bedoel; ik ken je niet, ik heb je nooit ontmoet, ik heb geen interesse en ik bespaar ons allebei tijd door niet te reageren. Maar dan zijn er van die types die hysterisch laaiend worden en je een heel boekwerk sturen over ‘hoe brutaal je wel niet bent’. Gelukkig bestaat er een block functie, we don’t have time for that!

[5] De Badkamer-selfie dude
Als zijn profiel alleen maar foto’s van zichzelf in de badkamer bevat, moet ik altijd een beetje huilen. Sorry, maar als een jongen met zijn sixpack staat te poseren terwijl er een gebruikt toilet op de achtergrond staat, vind ik dat niet bepaald sexy.

[6] De stille dude
Het gesprek gaat nergens heen, want hij reageert alleen maar met ‘ja’, ‘nee’ en/of ‘chill’. Als hij het al zo moeilijk vindt om online een gesprek te voeren, dan zal dat in het echt niet heel veel beter zijn. Tenzij hij geen handen heeft en moet typen met zijn neus.

[7] De leukerd
En dan zijn er natuurlijk de jongens waar je uren mee chat. Waar je om moet lachen en waar je best een Valentijndate mee wilt plannen. Ik zeg… DOEN! Maar be prepared: vaak heb je die enorme klik via de chat wel, maar in het echt is er geen connectie. Daarom kun je er maar beter geen jaren mee wachten om in real life af te spreken. En wie weet is de leukerd wel echt zo leuk in het echt en dan ben je al helemaal blij dat je op date bent gegaan.

En voor de dateloze single ladies: Valentijnsdag is een commerciële feestdag waar we ons eigenlijk helemaal niet druk om hoeven te maken. Mocht het zo zijn dat je aankomende zaterdag helemaal alleen bent… maak dan een feestje voor jezelf! Of nodig je beste vriendin(nen) uit om een anti-Valentijnsdag te vieren! Omring jezelf met plezier en liefde. Be your own valentine!

Liefs, 
Frankee