Voor Beyoncé, voor social media, voor chocola, voor huisdieren, voor…

Het jaar is weer bijna voorbij. Voor mij persoonlijk was het afgelopen jaar best geslaagd. In tegenstelling tot wat sommige mensen denken, ben ik niet altijd sarcastisch, cynisch of geïrriteerd (ja, ik lees jullie Twitter-berichtjes wel hoor ;)!)

 

Daarom besloot ik het jaar op een positieve manier te eindigen en alles waar ik dankbaar voor ben geweest het afgelopen jaar, op een rijtje te zetten. Een beetje ‘Thanksgiving-achtig’, maar aangezien wij dat hier niet vieren doe ik het op deze manier:

 

Beyoncé 
Vrijdag de dertiende staat niet meer bekend als een ongeluksdag. Deze dag staat vanaf nu bekend als  De Dag dat Mrs. Carter haar CD dropte zonder promotie of iets dergelijks. BAAS. Een cd met 14 nummers en 17(!) videoclips. OPPERBAAS! Een wereldtour, mama zijn en dan ook nog snel een visueel album maken. GODIN!

 

Social Media
Facebook, Twitter, Instagram en Vine. Het houdt me elke dag op de hoogte van wat er gaande is met mijn vrienden, familie en vijanden. Het laat me heel vaak lachen. En soms, heel soms, irriteert het me ook mateloos, maar dat neem ik maar voor lief. Want over het algemeen is Social Media niet weg te denken uit ons leven nu… En ik zou dat ook niet willen.

 

Danity Kane
De meesten van jullie kennen deze girls misschien van het programma Making The Band waar P. Diddy deze meidengroep creëerde. In datzelfde programma werden ze ook uit elkaar gehaald door diezelfde P. Diddy. Zes jaar later besloten vier van de vijf dat het tijd werd voor een comeback. Ik ben ze dankbaar, want de wereld heeft weer een getalenteerde, sexy, coole meidengroep nodig en Danity Kane is dat allemaal.

Chocola
Ik zal altijd, maar dan ook altijd, verliefd zijn op chocola. Ik kan niet anders dan gelukkig worden als ik het eet. Ik ben dankbaar dat ik in tegenstelling tot mijn moeder niet allergisch ben voor chocola, because I love it!

 

Huisdieren
De liefde voor mijn poezen. Ik ben elke dag dankbaar voor mijn huisdieren. Samen wakker worden en in slaap vallen maakt me gelukkig. Ook ben ik dankbaar voor het Dierenziekenhuis: zij hebben de gebroken poot van mijn poes kunnen ‘repareren’.

 

Cupido
Ook dit jaar was je weer een eikel. Ik zag veel relaties om mij heen stuk gaan waar ik het niet van had verwacht. Ook mij heb je niks meer gegund na die reeks mislukte dates. Toch ben ik je dankbaar dat je mij niet verliefd hebt laten worden op een of andere loser. Het was prima dit jaar zonder mannelijke hoofdrolspeler in mijn leven.

 

American Horror Story: Coven
Een top cast, geniaal script, vermaak, drama, horror en fashion. Het derde seizoen van American Horror Story, genaamd Coven, heeft het allemaal. Ik ben Ryan Murphy (de maker van Glee) dankbaar voor dit geniale seizoen. Deze serie heeft er zelfs voor gezorgd dat ik fan ben geworden van Emma Roberts, die ik voorheen alleen maar irritant vond.

 

 

Ouders & vrienden
Tjah… Ze zijn mijn alles. Ze laten me lachen, huilen, denken en zorgen ervoor dat ik altijd mijn best blijf doen. Ik ben enorm dankbaar dat er zoveel mensen in mijn leven zijn die van mij houden. Mijn ouders, Eva, mijn Heiniez, mijn troetelbeertjes en mijn andere freaks en geeks, dankjulliewel voor het afgelopen jaar.

 

CosmoGIRL! 
Bedankt voor een tweede jaar waar ik mijn ups en downs kon delen met jullie lezers! En voor de lezers… bedankt dat jullie nog steeds de moeite nemen om mijn blogs te lezen, you rule!

 

Ik wil iedereen via deze manier fijne kerstdagen en een goed 2014 toewensen! Spread the love!

 

Frankee