Don’t mess with Frankee…

Zonder arrogant te klinken, kan ik over mezelf zeggen dat ik best een aardig persoon ben. Ik bedoel; ik ben vriendelijk tegen mijn medemens, onwijs lief voor dieren en ik zet niks lelijks over andere mensen op social media. Moeder Theresa is er niks bij… Oké, nu draaf ik door.

Feit: ik haat niet snel iemand. Als je mij hebt bedrogen, is er altijd wel een korte periode dat ik je verdoem en hoop dat je je benen breekt. Of als een goede vriend(in) heeft gelogen of mij enorm irriteert, kan het nog wel zo zijn dat ik een kaassoufflé in je gezicht wil drukken. Maar daar blijft het dan ook wel bij.

Door mijn zachtaardige karakter denken mensen dat ik niet creatief of duister genoeg ben om met een onwijs goed wraakplan te komen als iemand mij kwetst. Je weet wel, het soort wraak waar Beyoncé over zingt op Lemonade. Ze zouden eens moeten weten…

Als mijn toekomstige ex-vriend mij op de een of andere manier bedriegt mag hij wel oppassen, want mijn ideale wraakplan bestaat uit het verstoppen van 100 wekkers in zijn kamer. Ingesteld op 100 verschillende, ongoddelijke tijdstippen. Jij breekt mijn hart, ik breek jouw slaapritme. Ik mag dan wel verdrietig zijn, ik zie er in ieder geval uitgerust uit terwijl jij eruit ziet als een stervende kasplant.

Met mijn uitgeruste kop zal ik je vervolgens inschrijven voor de meest zinloze nieuwsbrieven die er maar te vinden zijn. Dus wees niet verbaasd als je ineens een wekelijkse mail krijgt van ‘De gepensioneerde dames van de brei-club’.

Daarna maak ik een Facebook event aan, nodig ik iedereen en zijn moeder uit, met jouw adres als feestlocatie. Ik hoop dat je genoeg drinken in huis hebt, want in de uitnodiging stond dat het feestje ‘lit’ zou zijn.

Terwijl jij je bezig houdt met al je ongewenste gasten, plak ik de lelijkste stickers op je fiets/scooter/auto. (Dit is trouwens iets wat ik al een keer eerder heb gedaan bij een ex-scharrel. Ik plakte een sticker van een Disney-prinses op zijn mooie nieuwe stoere scooter. Ik vond het heel grappig, hij niet zo.)

Nadat jij al het onuitgenodigde grut hebt weg gejaagd, loop ik nog even naar je brievenbus waar ik vervolgens een bakje meelwormen in gooi. Die waren in de aanbieding in de dierenwinkel en ze deden mij aan jou denken.

Als je uiteindelijk alle troep van het feestje hebt opgeruimd, de meelwormen hebt opgezogen, de wekkers hebt weggegooid en je eindelijk van mij af denkt te zijn, word je elke ochtend wakker gebeld om 5 uur ’s ochtends, want ik heb je opgegeven voor een wake-up service die je dagelijks wakker belt.

Terwijl jij huilend van de slaap afvraagt waar je dit allemaal aan hebt verdiend, zit ik thuis op de bank met een maniakale lach te bedenken wat ik nog meer kan doen.

Dus wat hebben we vandaag geleerd? Don’t mess with me!

Frankee
http://twitter.com/FrankEElicious

Foto: Willa Navarro