CG! blogger Lisanne vertelt over haar favo jas.

Druk, druk, druk en stress, stress, stress. Dat is het enige waar ik deze dagen aan denk. Het is namelijk een feit: de laatste 6 weken van mijn schoolcarrière als middelbare scholier zijn ingegaan. Afgelopen twee weken had ik de allerlaatste toetsweek, dus ik moest even alles op alles zetten om goede cijfers te halen. Geen afleiding tussen door, dus ook geen blogs voor CosmoGIRL!. Gelukkig is het resultaat er ook naar, want ik heb de beste cijfers van het hele schooljaar gehaald, happy me.

Dankzij deze drukte zet ik ook fashion even op een laag pitje. Ik trok mijn oude kleren weer uit de kast en loop er niet zo modieus bij als altijd. Ook de tijdschriften leg ik ver onder mijn bed neer, zodat ik niet stiekem de Cosmogirl ga lezen in plaats van leren ;-).

Daarnaast, wordt het ook langzamerhand tijd om onze zomerjas weer uit de kast te vissen – ik heb gelukkig net een nieuwe trenchcoat besteld en ja, hij is echt heel mooi! Deze laatste dagen dat ik nog net even mijn winterjas aankan, kan ik nog genieten van mijn gele beauty. Dit is sowieso de oudste jas die ik heb, maar ook mijn all time favorite. Als ik ergens vrolijk van wordt, is het van deze jas.

Voor deze outfit heb ik een beetje een schoolse/preppy look gemaakt. Voor het kleurcontrast met de jas heb ik een blauwe panty aangetrokken. De blazer met geruite print en het jurkje maakt de look helemaal af.

 

Lots of love,

Lisanne