De feestdagen zijn een reden om je heerlijk uit te leven op je party-outfit, Lisanne deed dat natuurlijk ook!

Lieve Cosmogirls,

Allereerst wil ik jullie een fantastisch, happy en fashionable new year wensen! Ik hoop dat jullie er een mooi jaar van maken en dat jullie dromen uit mogen komen.

Vandaag, nieuwjaarsdag, is de dag dat ik deze blog schrijf. Terugdenkend aan gisteravond. Ik heb mijn oudjaarsavond door gebracht bij een vriendin, gezellig gekletst, spelletjes gespeeld, de laatste minuten afgeteld en natuurlijk vuurwerk gekeken. Ook heb ik mijn eerste film van dit jaar alweer gezien en dat was mijn favo film: The Notebook. Gosh, wat hou ik van die film.

Nu zijn jullie vast benieuwd wat ik zoal tijdens de feestdagen droeg. Ik ging vooral voor chic. Gister heb ik afgesloten met mijn nieuwe, sparkelende en glitterende colliertje. Dit colliertje komt van de H&M. Ik zag hem in de etalage en ben meteen de winkel ingerend om hem te kopen.

Met de feestdagen kun je deze collier dragen met een mooi jurkje en nog meer glitter items, maar ook op een doodnormale schooldag, fleurt dit colliertje je outfit helemaal op. Wat ook een pluspunt is, is dat je het bij elk blousje en truitje kunt dragen.

Oja, nog een punt; goede voornemens, doen jullie daar ook aan? Elk jaar heb ik weer een hele waslijst, en roep ik tegen iedereen dat ik het dit jaar wel ga volhouden. Op mijn lijstje staat dit jaar o.a meer leuke dingen doen, meer hakken dragen, niet meer van alles op het laatste moment doen, proberen mijn kamer netjes te houden, heeeeel veel winkelen, maar bovenal: genieten van elke dag!

En, hoe was jullie New Year’s Eve?

Lots of love,

Lisanne