Wat als je je ex weer terug wilt als ie een nieuwe vlam heeft? Don’t do it! Ying legt uit waarom..

?
Cherr Lloyd haar nieuwe liedje was “I want you back”. Ze zingt over haar ex-lover die een nieuw vriendinnetje heeft. Bij haar kruipt het jaloerse gevoel op en ze wilt hem terug. Naar mijn mening, worst advise ever. Dan wil je iemand alleen maar terug uit jaloezie en niet uit liefde. Hij is niet voor niets je ex, en jullie zijn niet voor niets uit elkaar gegaan, so get over it.

Dat is allemaal makkelijker gezegd dan gedaan. Want, we waren samen, we hadden iets speciaals en het was toch voor altijd? Les 1 van een relatie als je een tiener bent, niets is voor altijd. Sorry. Vroeg of laat gaat het toch over, of je het nu wilt of niet (Oké, je hebt van die relaties waar een stelletje vanaf hun jeugd al samen zijn, maar dat komt nog zelden voor).

Het belangrijkste van over een ex-vriendje heen te komen is misschien wel het ‘accepteren’. Hij staat niet opeens voor je deur om weer bij elkaar te komen. Er komt geen wonder waardoor jullie elkaar weer terugvinden. Dat is hopen op iets wat in de meeste gevallen niet gaat gebeuren. Accepteer dat het over is en je been voelt meteen een blok lichter.

Maar, waar dan wel op hopen, bidden of in geloven? In het feit dat er niet een hand vol jongens is, maar een land, nee een wereld vol met jongens! Het is jammer dat het uiteindelijk over is gegaan, maar het leven is te mooi en te kort om stil te blijven staan bij die ene jongen.

Die ex-lover vond je leuk om hoe je bent, en om diezelfde reden gaan vast en zeker nog heel veel andere lovers komen die helemaal hoteldebotel over je zullen zijn. Get over it, want liefde zal je vinden op de momenten dat je er niet naar zoekt. (;

Liefs,

Ying