9 juni a.s. is het weer zover, dan organiseert Plan Nederland het Girls first concert!

Op het Java-eiland in Amsterdam zal het weer helemaal roze zijn, dit jaar treden onder anderen Ben Saunders, Glennis Grace, Xander de Buisonjé, Loïs Lane, Waylon en vele anderen op.

Het promofilmpje van het concert:

Plan Nederland geeft dit concert omdat Plan een wereld wil, waarin meisjes dezelfde rechten en kansen krijgen als jongens, zodat alle kinderen zich volledig kunnen ontwikkelen.

Want nog steeds worden er veel meisjes over de hele wereld achtergesteld. En krijgen ze niet dezelfde kansen als jongens, waardoor ze zich uiteindelijk toch niet volledig kunnen ontwikkelen. Juist meisjes hebben de kracht om een einde te maken aan armoede. Als meisjes bijvoorbeeld naar school gaan, een opleiding krijgen en uiteindelijk gaan werken, dan kunnen ze zorgen voor de kinderen én de familie. Ze werken dan niet alleen zichzelf uit de armoede, maar helpen ook anderen.

En aangezien wij Cosmogirls allemaal meiden zijn, wil ik dit graag aan jullie kwijt. Cosmogirls zijn tenslotte ‘Born To Lead’ en met dit concert steun je ook nog een meisje in een ontwikkelingsland. De dresscode is pink, dus laat zien dat je trots bent om een meisje te zijn en elk ander meisje in de wereld gelijke kansen wilt bieden.

Hopelijk tot 9 juni!

Liefs,

Ying

P.s: Via deze link kan je kaartjes bestellen als je geïnteresseerd bent:
http://www.plannederland.nl/concert/koopkaarten