Marije heeft vorige week een te gekke fotoshoot gedaan en ze laat jullie vandaag het resultaat zien!

Een paar weken geleden had ik een te gekke fotoshoot! Ik had al eens eerder een vette serie met dezelfde fotograaf gemaakt, dus ik had er ontzettend veel zin in.

Een dag van tevoren kreeg ik het pas te horen, dus het was ontzettend moeilijk om alles nog op tijd te regelen. Gelukkig hadden we net op tijd een visagist gevonden, maar de stylisten konden helaas in zo’n korte tijd niets meer inkopen aan kleding. Daarom besloten we maar dat we zelf voor een vette styling gingen zorgen.

Ik dumpte mijn halve kledingkast in een grote koffer en zo besloten we met zijn drietjes wat er op de foto kwam. Het concept werd underground/grunge. Dus met veel duistere blikken en een lekker donker sfeertje! Tot mijn geluk mocht ik de psychopaat spelen. Overal springen, rare bewegingen maken en gekke bekken trekken. Het voelde heeeerlijk!

De locatie was een vervallen schoolgebouw. Dat hielp natuurlijk lekker mee voor de sfeer! We gingen van een kacheltje naar een enorme bakkersmachine, en uiteindelijk waren we op de grond aan het shooten. Helaas was het er wel enorm koud, maar daar werd al snel een oplossing op bedacht. Er werd opeens een enorme gasbrander op me gericht en zo was het nog redelijk te doen 🙂 .

Ik ben enorm blij met het resultaat. Het is niet echt een elegante beautyshoot geworden, maar je kan het wel high-fashion noemen !

Wat vinden jullie ervan?

Liefs Marije!
Fotograaf: Michel Zoeter
Makeup & Hair Artist: Priscilla de Reus