Die nèt even foute dingen, waar je zoo van kunt genieten!

Iets waar ik erg vaak mee te maken heb. Ik heb bepaalde gewoontes waar ik zo erg van kan genieten, maar die tegelijkertijd zo fout zijn als ‘t maar kan. Ik denk dat veel van die van mij best herkenbaar zijn, vooral de eerste…

Nummer een: Domme tv, daar ben ik gewoon helemaal gek op. Ik ben een onwijze fan van Goede Tijden. Ik volg het nu al zo’n drie jaar en heb maar zelden een aflevering moeten missen.

Elke avond kan ik zo genieten van dat lekkere relax momentje. Even helemaal nergens aan denken en gewoon mijn foute soap opzetten. En dankzij mij zijn ook mijn moeder en broer er helemaal verslaafd. Maar het is niet alleen GTST, nee hoor, ook The Kardashians of Paris Hilton BFF kan ik urenlang kijken.

Nummer twee: Ebay. Rommeltjes, goedkope troep, dingen die nergens voor nodig zijn, ik ben er dol op. Neem bijvoorbeeld de douchekop met gekleurde led lampjes. Hij was maar 3,50 inclusief verzendkosten! ‘Hoppa, bestellen’ is wat ik dan meestal denk.

Maar nadat ik afgerekend heb realiseer ik me altijd dat ik het eigenlijk helemaal niet nodig heb.. Ik bedoel maar, ik zou als bijna 16-jarige toch wel noodzakelijkere dingen hebben waar ik mijn geld aan kan uitgeven?

Nummer drie: Foute muziek. Van negen tot tien zit ik met m’n oortjes in heerlijk naar Q music te luisteren. Oh wat ben ik dol op het foute uur. Vooral Duitse nummers zoals ‘Ich bin wie du’ vind ik heerlijk. En ABBA, wat kan ik genieten van hun nummers. Ik ken alle nummers helemaal uit m’n hoofd.

En nummer vier, de laatse, is (natúurlijk) winkelen! Oh wat kan ik genieten van een lekker lange dag winkelen. Heerlijk om rond te lopen met tassen vol kleding, verzorgingsproducten en sierraden al wetend dat je het op de terugweg nog lekker allemaal uitgebreid kan bekijken.

Als ik me een dag heel erg rot voel klaar ik altijd weer op als ik even flink ga shoppen. Helaas heb ik daar niet altijd geld voor, maar als ik het heb, doe ik het.

En hebben jullie ook guilty pleasures? Zoja, wat dan?

Liefs,

Roos