Nina heeft niet zo’n goede week.

“Weigh the pros but the cons come first, I’ve got a black belt in doubt.” – Cold War Kids, Finally Begin

Wat een nare start van de week, terwijl hij zo goed eindigde vorige week. Misschien is het te merken: ik heb een beetje liefdesverdriet.

De ‘relatie’ of wat het dan ook was, er was namelijk nog geen naam aangegeven, duurde niet zo heel erg lang, maar doordat ik met die jongen 2 weken daarvoor was begonnen aan intensief Whatsapp-contact, voelde het wel koud toen ik wakker werd vanochtend. Hij zei het Dinsdag avond. Hij wilde het afbreken, want hij had niets voor mij gevoeld.

Nu zit ik dus half aangekleed voor me uit te staren. Nou, okay, zo dramatisch is het niet. Aangezien ik niet zo heel veel moeite heb met opnieuw starten ben ik gister begonnen met mijn haar te verven. Nieuwe Nina, nieuwe haarkleur. Nu ben ik dus halfrood. Halfrood? Ja, want mijn zusje had te weinig verf in mijn haar gedaan, dus nu zijn er nog plekken bruin, maar daar wordt vanavond voor gezorgd.

Nu ga ik dan maar even mij verder aankleden voor de rijlessen en me ergeren aan het feit dat ik niet meer mijn dagelijkse beslommeringen naar hem kan Whatsappen.. Als er vrijwilligers zijn dan moeten die zich maar even bij mij melden.

Kus,
Nina.

Oh en ik zit ook op Twitter (http://twitter.com/ninagenie) en op Tumblr! (http://theninagenie.tumblr.com/)