De bladeren dwarrelen van de bomen, de wind ruist luid langs het raam en het wordt steeds eerder donker…

De zomervakantie ging veel te snel: het is alweer herfst… Maar na een paar weken hard blokken en bergen met huiswerk, is het wel weer tijd voor een feestje! En is het niet leuk om dat feestje in een thema te vieren met pompoenen en glow-in-the-dark skeletten? Ik heb het natuurlijk over Halloween.

Bij Xenos en Blokker zijn er genoeg leuke Halloweenversieringen te vinden om je woonkamer om te toveren tot een griezelige en angstaanjagende plaats. Bij de Jamin zijn er pompoenenspekjes en andere griezelige snoepjes verkrijgbaar. En bij de feestwinkel hebben ze leuke kostuums voor een geschikte party outfit. Een goed excuus om te shoppen! 😉

Heb je geen energie om zelf een feest te organiseren maar heb je wel zin om Halloween te vieren? Dan is Walibi Fright Night de oplossing! Ga tussen 12 en 28 oktober vrijdag-, zaterdag- of zondagavond naar het pretpark om lekker te griezelen. Het park is overdag ook gewoon open en de Fright Night begint om 18.00 uur. Tijdens de Fright Night is het park dus langer open als gewoonlijk. Er zijn superenge spookhuizen en horrorshows. Natuurlijk zijn alle attracties ook gewoon open, maar het hele park is in Halloween thema. Inclusief loslopende enge figuren. Erg leuk om een keer mee te maken!

Hou je stiekem niet van Halloween? Gelukkig komen Sinterklaas en de Kerstman er snel weer. Pakjesavond en de kerst zijn altijd supergezellig, dus we komen deze koude herfst en de wintermaanden wel door, zolang we er zelf maar een feestje van maken!

Liefs,

Ying

Fotografie: hgtv.com