Het is nu echt waar, het is 2013. Klinkt raar hè?

Ik hoop dat jullie allemaal een geweldig NYE hebben gehad. Bij mij was het in ieder geval erg geslaagd. Lekker met een stel lieve vriendinnetjes afgeteld tot 12 uur en daarna uit. Ook hebben we allemaal even terug geblikt op 2012.

Voor mij was het een geslaagd jaar, waar ik veel leuke dingen heb beleefd. Zo stond ik twee keer in CosmoGIRL, ging ik twee keer naar de Amsterdam Fashion Week, op vakantie naar Zweden en Texel en met school naar Rome. Verder heb ik natuurlijk ook een heleboel andere leuke dingen gedaan.

Nu is het tijd voor een nieuw jaar: een jaar vol nieuwe kansen. Voor mij wordt dit waarschijnlijk een heel spannend jaar. Zo ga ik toelating doen voor het Amsterdam Fashion Institute en slaag ik hopelijk voor mijn gymnasiumdiploma. Ook wil ik dit jaar heel graag op kamers.

En mijn goede voornemens? Ja, daar doe ik wel aan. Ik heb een lijstje opgesteld met onder andere; gezonder eten, meer sporten, minder tijd op Facebook besteden en ik wil me minder druk maken om nutteloze dingen. Een beetje standaard dus. Of ik me eraan ga houden, is nog maar de vraag. Hebben jullie goede voornemens?

Tot slot wens ik jullie allemaal een wonderful, magical, marvellous, amazing, loving, fashionable, great, memorable, funny and happy 2013!!

Lots of love,

Lisanne