Femke wenst aaaalle Cosmogirls een gelukkig nieuwjaar!

Misschien een onoriginele titel, maar ik heb geen andere wens voor jullie dan deze: een gelukkig nieuwjaar! 2011 is voor mij absoluut geen slecht jaar geweest, maar net zoals ieder nieuw jaar neem ik me voor dat het nóg beter gaat worden. En nee, dit komt niet zomaar aangewaaid: want een kick-ass nieuwjaar maak je natuurlijk helemaal zelf!

Persoonlijk ben ik niet van het type ‘’goede voornemens’’, want in mijn woordenboek staat dit gedefinieerd als ‘’iets wat ik na een aantal dagen alweer opgeef en me dan een schuldgevoel oplevert’’. Nee. Mijn vibe van 2012 zal zijn: live harder, laugh louder & love stronger. Wat dit precies inhoudt kan ik iedere dag mijn eigen unieke invulling aan geven.

Iedere dag in het nieuwe jaar hoort namelijk een feestje te zijn, zelfs als er dagen zijn waar jij alle troep moet opruimen. Ook dit kan namelijk een teken zijn dat het vanaf dat moment alleen maar beter zal worden. Dus beloof me één ding Cosmogirls: geniet van iedere dag en geef iedereen om je heen een big smile, want positiviteit… tja…that lasts a while!

Liefs,

Femke
www.youniqueblog.blogspot.com

Beeld: weheartit.com