Christmas is coming! Femke geeft een aantal tips om de kerstdagen mee door te komen! 😉

In de blogosphere merk je dat door alle cadeautips die online aan elkaar worden uitgewisseld, de mooiste Kerst-looks die worden gemaakt door beautybloggers en natuurlijk Kerstmisachtige inspiratie outfits op modeblogs. Als die hard blogger kan ik natuurlijk ook niet achterblijven in deze jaarlijkse hype en wil ik ook graag een steentje bijdragen aan jullie beste Kerst ever…

Dus stel: jouw Kerstdagen zijn nog niet vol gepland met familiediners, middagen scrabbelen met je oma en andere verplichte activiteiten, dan geef ik je hierbij wat leuke to-do tips!

1. Kerstfilm kijken: Als het erg koud is buiten, doe ik niets liever dan lekker op de bank kruipen met een leuke film. En tja…waarom dan ook geen Kerstfilm opzetten nu het nog ‘mag’?

Mijn favoriet: Love Actually

2. Zoek op YouTube een aantal mooie make-up how-to’s op, zodat je tijdens je vrije dagen hier goed op kan oefenen. Deze uitbundige looks zijn zeker niet alleen maar leuk voor Kerst!

Mijn favoriet: Vera Camilla

3. Zin in iets meer gezelligheid? Stuur een berichtje naar je vriendinnen! Wie weet zitten zij zich ook alleen thuis te vervelen en kunnen jullie samen iets gaan doen.

Mijn favoriet: Samen koken

Nu rest mij niets anders te zeggen dan: Have a Holly Jolly Christmas!!!

Liefs,

Femke
www.youniqueblog.blogspot.com