ZONDER panty 😉

Hi girls!
Vorige week kon ik eindelijk weer eens m’n geweldige (en luchtige!) hemline skirt dragen. Ik vind het echt geen gezicht om deze met een panty te dragen. Dus als het weer het toelaat is deze rok het eerste item wat ik aan doe.

Als de temperatuur hoger is dan 25 graden wil ik obviously niet te veel kleding dragen. Daarom heb ik ‘m gecombineerd met mijn schattige bustier van New look. Doordat hij net tot m’n taille komt en mijn rok ook lijkt het een beetje op een asymmetrische jurk.

De outfit lijkt ‘all black’ maar er zitten een aantal pastel tintjes in. M’n nagels zijn lila en de ring die ik draag is mint/turquoise. Die simpele details maken het toch tot een iets meer zomerse outfit. En ze matchen ook nog eens heel goed met de roosjes op de bustier.

Ik wilde deze redelijke ‘classy ‘outfit niet verpesten met simpele zwarte flats. Daarom heb ik gekozen voor m’n wedges van Oasap die ook m’n benen een stuk langer doen lijken! Al moet ik wel eerlijk zeggen dat ik als ik thuis ben gewoon lekker op mijn slippers of blote voeten loop…

Ben benieuwd wat jullie van m’n outfit vinden!

Liefs,

Roos