Roos ging naar Henk op de helling!

Hi girls!

Een aantal weken geleden ging ik met fellow bloggers Nanne, Marloes, Jennie en Jan naar Henk op de helling, een festival op de NDSM werf in Amsterdam.

We droegen allemaal onze Fretons, gekregen van ontwerper Fred de la Bretonière en we hebben een geweldige dag gehad. Het was een heel gaaf festival, ik had er om eerlijk te zijn nog nooit van gehoord, maar ik ben zeker van plan er nog eens te komen!

Henk op de Helling is een festival dat muziek en kunst combineert. Op het terrein kijk je je ogen uit. Er komt een hoop vreemds voorbij zoals een gigantische, ‘menselijke’ hamsterkooi. Dat houdt dus in dat er een aantal mensen, verkleed als hamster, een hele dag lang in een glazen hok zitten, op de loopband lopen en in touwen gaan slingeren.

Ook staan er over ’t terrein verspreid allemaal lekkere stoelen waar je rustig kunt gaan zitten en kunt genieten van ’n lekker biologisch frietje (geloof me, ik heb nog nóóit zo’n lekker frietje gegeten op een festival!) of wat poffertjes.

Alles samen zorgt voor een geweldig feest waar heel veel verschillende mensen op af komen, er is echt voor ieder wat wils!

Zijn jullie wel eens naar Henk op de Helling geweest? Zo niet, lijkt ’t jullie wat?

Liefs,
Roos