Marije kijkt alvast vooruit.

Je zult het niet geloven, maar we zitten midden in de zomer. Er is weinig van te merken, en of het weer nog beter wordt, ik twijfel eraan. Daarom ben ik maar alvast op zoek gegaan naar de laatste fall-trends voor komende winter. Want heel modeland loopt altijd een seizoen vooruit, en zijn daarom dus ook druk bezig met hun wintercollecties.
Misschien nog wat vroeg, maar hier alvast alle trends op een rijtje die je deze winter in je garderobe moét hebben:

De poncho. Je zag ze steeds vaker op straat verschijnen, en dat moeten de designers vast ook gezien hebben. En denk dan niet aan de oma-poncho, nee, denk aan de glamorous satijnen poncho!
Wat ook handig is, je trekt ze over je hoofd, en je bent gelijk klaar en af-gestyled.

Oversized. Vooral bij Dries van Noten zag je zijn modellen ermee rond paraderen. De oversized blazers! Maak het ietwat vrouwelijker door er een riempje bij te voegen om je taille wat te accentueren, zodat het niet te mannelijk wordt.

Snake-skin. Weg ordinaire panterprint, hallo slangenschubben! Chloé en Prada hadden hun collecties er vol van. Leuk te combineren met wat basic-casual items zodat het niet té wordt.

Fake Fur. Het blijft nog steeds hip dit seizoen. Vooral de felle kleuren zoals rood, blauw en paars zie je overal terug komen. Durf je zo’n fel kleurtje toch niet aan? Basic colours zijn altijd goed!

Flared jeans. Nog niet iedereen in ons kikkerlandje durft het aan maar het is toch zeker een van de grootste trends van het najaar! Met een fel kleurtje of high-waisted, je hebt ze in alle soorten en maten.

Natuurlijk is het het leukst als je iets draag wat écht bij je past. Of om de trend wat eigen te maken.
Wat gaan jullie zeker dragen dit najaar?

Lots of love,
Marije

Foto’s: www.style.com