Over twee weken is het alweer Valentijnsdag…

De dag waarop Cupido extra veel pijltjes van de hemel naar de aarde schiet en veel Facebook statussen van ‘single’ naar ‘in een relatie’ gaan.

Net zoals de pepernoten in september al in de winkels liggen, zijn ook de valentijnscadeautjes ver van te voren al te koop. De dag is tegenwoordig niet te missen, zeker niet nu er op veel scholen rozen verkocht worden voor het goede doel. Allemaal leuk en aardig, maar wat nou als je geen Valentijn hebt?

Voor de single ladies is Valentijnsdag niet altijd leuk: het wordt alleen maar extra benadrukt dat we geen vriendje hebben. On top of that lijken alle koppels opeens kleffer en gelukkiger dan ooit en overspoelen ze elkaar met cadeautjes.

Hoe overleef je v-day als single girl? Spreek met vriendinnen af om elkaar rozen te sturen. Zo heb je als vrijgezel ook een leuke Valentijnsdag!

Met een beetje geluk heeft er iemand wel een crush op je en stuurt hij (anoniem) een kaartje naar je. Altijd leuk om verrast te worden met een roos! En spannend om te raden wie die jongen is die aan jou gedacht heeft.

Of verras jouw secret lover zelf, want misschien voelt die jongen wel hetzelfde voor jou. Dus raap je moed bij elkaar en vraag die leuke jongen op date!

Liefs,

Ying