Jongens komen van Mars, meisjes van Venus. Dat we verschillen is duidelijk, maar dit vindt Xander in ieder geval wél leuk aan meisjes!

Ik denk dat niemand het met me oneens is als ik zeg dat jongens en meisjes van elkaar verschillen. Hierom snappen jongens meisjes vaak niet, maar meisjes jongen vaak ook niet. In deze blog wil ik graag mijn drie dingen vertellen die ik eigenlijk niet snap, maar wat ik wel leuk vind.

1 Meisjes hebben een goed oog voor detail. Ze zien meteen wanneer je nieuwe schoenen aan hebt of wanneer je iets op je broek hebt zitten. Ook merken ze het meteen als je extra vrolijk of juist een beetje somber bent.

2. Meisjes kunnen zich heel druk maken om kleine dingen. Als je bijvoorbeeld op vakantie gaat, nemen ze veel meer dingen mee en zijn ze alsnog bang dat ze iets vergeten zijn!

3. Meisjes zijn veel sneller bang dan jongens. Een jongen die bang is voor muizen of spinnen zie je niet zo vaak. Maar er zijn een hele hoop meisjes die gillend weg rennen als je zegt dat je een spin ziet. Meisjes kan je ook makkelijker dingen wijs maken dan jongens.

Dit waren maar drie kleine dingetjes die ik vaak bij meisjes zie. Er zijn natuurlijk ook ene hele hoop meisjes die niet bang zijn voor dingen of juist heel relaxed zijn met inpakken voor een vakantie.

Ik snap echt niet waarom een mens van 1.70 bang kan zijn voor een spin die maar een paar centimeter! Of hoe meisjes meteen zien dat er een vlekje op je shirt zit. Maar toch zijn het drie kleine dingetjes die ik leuk vind aan meisjes!

Xander