…voor hem

Maanden (serieus!) was ik al bezig met het nadenken over een cadeau voor mijn vriendje. Om te beginnen ben ik sowieso al geen held in het verzinnen van cadeaus. Het komt er altijd op neer dat ik in de laatste week hysterisch nog op zoek ben naar dat ene geweldige cadeau; wat vaak mislukt, waardoor ik met een beschamende blik uiteindelijk slechts een envelop met geld overhandig aan de gelukkige in kwestie.

“Maar goed, het is je vriendje dus je moet echt met iets leuks komen anders is je hele relatie verdoemd”, was mijn gedachte. Dit leidde tot vele uurtjes gespendeerd achter de computer, zoekend op trefwoorden als “cadeaus voor hem” en ontelbare gesprekken met vriendinnen, moeder en zus wat zij hun vriendlief voorgaande jaren hebben gegeven. Niet te vergeten heb ik daarnaast mijn vriend besluitvast zitten voorliegen dat ik al een cadeautje voor hem had. “Je raad het nooit!” Joh. Hoe zou dat toch komen?

Maar de klok tikte door en uiteindelijk was het dinsdagavond: nog vijf dagen om iets te vinden. Na een uur klagen en zuchten bij mijn moeder, besloot ik als afleiding naar een veilingsite te gaan. En daar zag ik het: het perfecte cadeau!Namelijk een weekendje weg naar Brugge… Of mijn bod voortkwam uit pure wanhoop of een geweldige intuïtie zal ik nooit weten maar….’’IK HEB GEWONNEN! AAAAAH!’’

Ik zal nu alvast maar beginnen met brainstormen voor volgend jaar…

Liefs,
Femke

Fotocredit: weheartit.com